![]() |
|
(#166)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Retired Staff
Real Name: Feri
Blog Entries: 78
My Teams:
![]() ![]() |
man khodam mordam az khande
![]() ![]() Afsoos Dar Moghabele Ghodrate Khoda Natavanam
Roohet Shad |
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to [Rap_021] For This Useful Post: | Persiangulf_mf (11-22-2006) |
|
(#167)
|
|||||||||||||||||||||||||
|
IP Retired Staff
Blog Entries: 1
My Teams:
![]() ![]() |
Farshad jaan kheyli baahaal boudand, mamnoon. Vali be nazaram in SMS haa ro age tou in thread bezani kheyli behTARe: Sms
"...ای دوست، در روضه ی قلب، جز عشق مکار""In the garden of thy heart, plant naught but the of love..."
از این گریه چه میدونی؟ نه دردمی نه درمونی به چه امید می خوای باشی؟ که پیش دردام بمونی |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to [Pardis] For This Useful Post: | Persiangulf_mf (11-22-2006) |
|
(#168)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Super Active Member
![]()
My Teams:
![]() ![]() |
man delam vase jooje tighiye sookht
![]() |
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to aida26 For This Useful Post: | Persiangulf_mf (11-22-2006) |
|
(#169)
|
|||
|
I've been Banned!
My Teams:
![]() ![]() |
vaghean ghashang bood
|
||
|
|
|
|
(#170)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Precious Member
![]()
Blog Entries: 2
My Team:
|
salam .......man az edareye bargh mozahemetoon misham......shoma shakie khosoosi darin!!!!! akhe barghe cheshatoon ye nafaro koshte!!!!
|
||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
| The Following 2 Users Say Thank You to ida For This Useful Post: | [Pardis] (09-28-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
|
(#171)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Precious Member
![]()
Blog Entries: 2
My Team:
|
hameye sms ham bad boood, bashe enshalah dafeye baad
|
||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to ida For This Useful Post: | Persiangulf_mf (11-22-2006) |
|
(#172)
|
|||||||||||||||||||||||
![]()
Real Name: BardiaSM
Blog Entries: 22
My Teams:
![]() ![]() |
Originally Posted by ida
vooosh
![]() میرن آدما از اونا فقط خاطرهاشون به جا میمونه روحت شاد ، یادت گرامی ![]() -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- يادمان باشد اگر شاخه گلي را چيديم ، وقت پرپر شدنش سوز و نوايي نکنيم
پر پروانه شکستن هنر انسان نيست ، گر شکستيم ز غفلت من و مايي نکنيم يادمان باشد سر سجاده عشق ، جز براي دل محبوب دعايي نکنيم يادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد ، طلب عشق ز هر بي سر و پايي نکنيم |
||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
| The Following 2 Users Say Thank You to -[Bardiasm]- For This Useful Post: | ida (09-27-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
|
(#173)
|
|
IP Retired Staff
Blog Entries: 1
My Teams:
![]() ![]() |
Originally Posted by ida
![]() ![]() "...ای دوست، در روضه ی قلب، جز عشق مکار""In the garden of thy heart, plant naught but the of love..."
از این گریه چه میدونی؟ نه دردمی نه درمونی به چه امید می خوای باشی؟ که پیش دردام بمونی |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to [Pardis] For This Useful Post: | ida (09-29-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن |
|
(#174)
|
|
IP Loyal Member
![]()
Real Name: سوگل
|
دوستي يه حادثه و جدايي قانون است. بيایید حادثه آفرين و قانون شکن باشيم! ____________________________________________ شعر تيم ملي: يه تيم داريم قلقليه / سرخ و سفيد و سبزيه دائيش داره 3پا ميره (پاي سوم:عصا)/سنش داره بالا ميره ميرزا پورم هوا ميره/نمي بينه توپ کجا ميره علي کريميش سوا ميره/اون پاش داره جدا ميره کعبي داره کجا ميره/لنگش داره بالا ميره /نمي دوني تا کجا ميره/تا دهن فيگو ميره مهدوي کيا بي جون شده/بنزينش ديگه تموم شده برانکو عجب بلاييه/آدم با صواتيه اي کاش ايويچ نداشتيم/اي کاش دادکان نداشتيم/ اي کاش ما توپ نداشتيم/اصلاً فوتبال نداشتيم ____________________________________________ جديدترين جمله عاشقانه : انرژي هسته اي من تويي عزيزم ____________________________________________ سهراب : گفتي چشمها را بايد شست ! شستم ولي..... گفتي جور ديگر بايد ديد! ديدم ولي..... گفتي زبر باران بايد رفت رفتم ولي او نه چشم هاي خيس و شسته ام را نه نگاه ديگرم را هيچکدام را نديد فقط در زير باران با طعنه اي خنديد و گفت : ديوانه ي باران نديده ____________________________________________ زندگي شايد همين باشد يک فريب ساده و کوچک ان هم از دست کسي که تو دنيا را جز با او وجز براي او نمي خواهي ____________________________________________ ازعلي دايي علت کمر دردش رو مي پرسند ميگه خودتون هم 90 دقيقه بازي رو سر پا تماشا کنيد کمرتون درد مي گيره ____________________________________________ همه مارمولکه ميره مشهد مي شه مشمولک. ميره مکّه مي شه حاج مولک. ميره قزوين مي شه انگولک ____________________________________________ سوال بينش كنكور امسال: چه کسي ميتواند دايي را تعويض کند؟ 1- خداوند 2- رهبر 3- اراده ملت 4- هيچکدام |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 15 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), aida26 (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), ida (09-29-2006), KhodeKhodesh (02-27-2009), _MeYsAm_ (09-30-2006), MIG (09-29-2006), mohtj (09-29-2006), Mona. (09-29-2006), BlueLove (09-30-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006), safalik (09-29-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن2 |
|
(#175)
|
|
IP Loyal Member
![]()
|
اين روزها نه مجالي براي دلتنگي دارم نه حوصله اش را................ ولي با اين همه گاه گاهي دلم هواي تو را مي کند ____________________________________________ انيشتن درس خوند رفت دکتر شد زگريا تلاش کرد رفت کاشف شد تو علاف هم بشين آف چک کن ____________________________________________ مي دوني چرا تشک رو قبل از دوختن با چوب مي زنن ؟ چون بعدا هر چي ديد صداش در نياد ____________________________________________ تنها کسي که در زندگي مرا شاد مي کند کسي است که به من مي گويد: تو مرا شاد مي کني ____________________________________________ ديشب تمام ابرها را گريه کردم در حسرت امروز و فردا گريه کردم رفتي و پرواز پرستو گونه ات را در سوگ فرداي غزل ها گريه کردم مانند گل هاي شقايق داغ عشقت مي زد به زخم کهنه ام تا گريه کردم رفتي خدا حافظ - تو را چشم انتظارم- دور از تو من تنهاي تنها گريه کردم. ____________________________________________ دکتر نظام وظيفه پسر لاغري را معاينه کرد و در برگه نوشت : معاف، به دليل ضعف جسماني پسره با خوشحالي گفت : آخ جون فوري ميرم زن ميگيرم دکتره نوشت : و همچنين ضعف عقلاني ____________________________________________ چقدر حیفه که تو این مملکت موندی... هیچکس قدرت رو نمیدونه... اگه بری هند، همهی مردمش تو رو میپرستن! ____________________________________________ 2ta riazidan dashtan poshteshono be ham mimalidam beheshon migam darin chi kar mikonin migam darim MAKHRAJ MOSHTARAK migirim ____________________________________________ این آف هم واسه من اوومده بود ![]() nemidanam khorshid sobhaneye man ast ya man sobhaneye khorshid vali midanam sobh ra ba ham miaghazim inam offe gheyere tekrari mese inke baziya ziyadi beheshon ro dadam gele daran ke chera offat tekrariye shad bashin hamsieh |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 12 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), aida26 (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), ida (09-29-2006), _MeYsAm_ (09-30-2006), MIG (09-29-2006), Mona. (09-29-2006), BlueLove (09-30-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن3 |
|
(#176)
|
|
IP Loyal Member
![]()
|
به زیدان میگن چرا یا کله رفتی تو شکم یارو؟! میگه احمق به من میگه علی دایی! ____________________________________________ تا حالا کفشهات رو نگاه کردی؟ 2 تا عاشق،2 تا همراه، که بی هم ميميرن، با هم خاکی ميشن، بدون هم زير بارون نميرن، کاش آدما هم یکم از کفشاشون ياد بگيرن... ____________________________________________ اگه ديدی يک روز به سيخ کشيدنت، ناراحت نشو... چون خيلی جيگری ! ____________________________________________ قلب فقط قلب فاتی، عشق فقط عشقه لاتی، رنگ فقط شکلاتی، 6 ماه تو حبس بی ملاقاتی؛ فکر نکنی گنده لاتيم، ما فقط خاطر خاتيم! ____________________________________________ One, two, I Love You! three, four, Love Me More! five, six, Give Me Kiss! seven, eight, Don't Be Late! nine, ten, Hug Me Then ____________________________________________ ميدونی چرا وقتی کسی که عاشقش هستی ميميره تو فقط گريه ميکنی؟چون فقط بهش عادت کردی. ولی اگه واقعا" عاشقش بودی تو هم ميمردی... ____________________________________________ توي قاب سرد اين آينهها، تصوير آدمکی، شکسته بود. آدمک خسته و غمگين و سياه، روبروي آينه نشسته بود. تو چشاش، ابراي بارون زدهي تلخ و سياه، رو لباش، قصهی دلتنگي تو، قصهی دلتنگي ما، نشسته بود. کی با دشنههاي کين، کی با داس عشق و دين، بريده ريشههاي، اين آدمک رو از زمين؟ واسه اين آدمک شهر گناه، آسمون ، رنگ رهايی رو نداشت. قفس تيره و تاريکه زمين، واسهي آدمکم جايی نداشت.... ____________________________________________ بزگترين دشمن بشر پوله پول.... هر چي دشمن داري بده به من و خودتو خلاص كن. ____________________________________________ هيچکس نمي تونه به دلش ياد بده که نشکنه ولي من حداقل مي تونم بهش ياد بدم که وقتي شکست با لبه هاي تيزش دست اوني که شکسته رو نبره ____________________________________________ بـاهـات نبـودم ، برات که بودم اگه چشمات نبودم ، نگات که بودم ، هـمه ي گـفـتـني هـام فـقط تـو بودي اگه حرفات نبودم ، صدات که بودم، اگه پـاهـات نبودم ، يه راه که بودم اگه گريه نبودم ، يه آه که بودم ، تو خودت مثـل روز آفتابي هستي اگه خورشيد نبودم ، يه ماه که بودم ، مي تونستي واسه من يه چاره باشي توي آسـمـون دل ! |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 11 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), aida26 (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), ida (09-29-2006), _MeYsAm_ (09-30-2006), MIG (09-29-2006), BlueLove (09-30-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن4 |
|
(#177)
|
|
IP Loyal Member
![]()
|
عشق====>سرکاريه ... محبت====>تظاهره ... مهربوني====>مسخرست ... وفا====>مرده ... عهدوپيمون====>دلخوشيه ... عاطفه====>تموم شده... مهر====>بابا سراغ اين يکيو نگير! ____________________________________________ حسني داشته از صحرا برميگشته خونه، ميبينه يه دختري مثل پنجه آفتاب داره تو رودخونه خودشو ميشوره. پسره واميسته يه تريپ نگاه ميكنه بعد يهو پا ميگذاره به فرار، حالا ندو كي بدو. خلاصه ميدوه تا ميرسه به دهشون، رفيقش ازش ميپرسه: حسني چته؟ چرا فرار ميكني؟ حسني ماجراي دختره رو تعريف ميكنه و ميگه: ننم گفته بود اگه به زن نامحرم نگاه كنم خدا منو سنگ ميكنه، منم احساس كردم از يه جاييم دارم سنگ ميشم! ____________________________________________ مهم اين نيست که تو اَد ليست مسنجرمون چند نفر اَدد شدن. مهم اينه که تو قلبمون فقط 1 نفر ادد شده باشه که با هم آن بشيم، باهم آرشیو زندگي رو دوره کنيم و با هم آف بشيم. امّا بايد يادمون باشه پسورد دوستيمون رو جوري بسازيم که کسي نتونه هکمون کنه! ____________________________________________ پيغام گيره تلفني يه بچه لات : حاجيتون رفته ددر ، بعد از سوت بلبلي فرمايشتون رو بکنين ، جيک ثانيه جرينگي تيليف ميزنم ، جمال تو عشق در بست ، زززززززززززززززززززززززت زياد ____________________________________________ ميدانيد که: کوکا کولا در اصل سبز رنگ است!! عمومي ترين نام جهان محمد است!! اسم قاره ها با همان حرفي که آغاز ميشود پايان ميابد!! شما نميتوانيد با حبس نفستان خود کشي کنيد!! محال است آرنج دستتان را بليسيد!! وقتي عطسه ميکنيد مردم به شما عافيت باش ميگويند چون قلب شما به مدت ? مانيليونيم ثانيه ميايستد!! خوکها به دليل فيزيک بدني قادر به ديدن آسمان نيستند!! فندک قبل از کبريت اختراع شد!! حلزون ميتواند ? سال بخوابد ____________________________________________ دوست خوب مثل سوتين ميمونه، نزديكترين چيز به قلبت، بهت اعتماد به نفس ميده، ازافتادنت جلوگيري ميكنه، هميشه بالا نگهت ميدار ____________________________________________ دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم ____________________________________________ اگه خواستي يه كسي عاشق هم نفسي عمرشو حيرونت كنه جونشو قربونت كنه جون مادرت رو ما يكي حساب نكن |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 10 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), ida (09-29-2006), _MeYsAm_ (09-30-2006), MIG (09-29-2006), BlueLove (09-30-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن5 |
|
(#178)
|
|
IP Loyal Member
![]()
|
من آزاد دادم. يعني چاره اي نداشتم. مجبور بودم... آخه بهش نياز داشتم! کاشکي تو هم ميومدي تا باهم ميداديم. ولي اشکالي نداره... خودت رو آماده کن براي سال ديگه... براي يک دانشگاه دولتي! ____________________________________________ در اين دنيا دو عنصر به وفور يافت ميشود، يكي هيدروژن و ديگري حماقت!!! ____________________________________________ میدونی فرق تو با راه چیه؟ راه رو باید بری تا به آخرش برسی، اما تو خودت آخرشی...! ____________________________________________ سوال این پست: 1. اگه دوتا هزار پا همدیگه رو بغل کنند چی میشه؟ ____________________________________________ ميدونی "اسکل" به کی ميگن؟ برو پایين . . . . ميدونی اسکل به کی ميگن؟ . . . برو بلا ____________________________________________ تقديم به همه ماماناي عزيز و خوبببببب: نمي خوام بگم قدر 1 دنيا دوست دارم چون دنيا 1روز تموم مي شه نمي خوام بگم سياهي چشات مثل شب پر ستاره است چون شب هم بالاخره تموم مي شه نمي خوام بگم دوست دارم چون دوست ندارم بلكه عاشقتم. ____________________________________________ ميدوني بزرگترين آرزوي پاندا چيه؟ نه؟ منم نميدونم!!!!!!!!! ____________________________________________ كرده سوار هواپيما بوده ميهماندار ميگه كمربندها رو ببنديد . كرده مي گه : مال من كش داره بازم ببندم. ____________________________________________ میدونی فرق هویج با مانیتور Lcd چیه؟ . . . مگه این پایین ریدن که مایی پایین؟! . . یکم فکر بابا! . . خاک تو سرت با این پشتکار چرا الافی!! ____________________________________________ به یارو مي گن خسته نباشي .مي گه باشم چه گهي مي خوري؟ |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 9 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), ida (09-29-2006), MIG (09-29-2006), BlueLove (09-30-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن6 |
|
(#179)
|
|
IP Loyal Member
![]()
|
در هر زمان كه احساس تنهايي كردي دستانت را باز كن سرت را بالا بگير يك نفس عميق بكش چشمهايت را باز كن و در آسمان نگاه كن و ببين از اون بالا كفتر مي آيد يك دانه دخترمي آيد ____________________________________________ یادم نیست کی فرستاده این رو ولی... خدا صبرش بده! )اگر در زندگي جرأت عاشق شدن را نداري، لااقل شعور معشوقه بودن را داشته باشsend to all)ino vaseh onaii migan ke chand sall kabadeh dost dashtane kasio in tarafo on taraf mikooneh yedafe mibimi ta chand vaghteh dige mikhad beshine pay sofreh aghd yeki dige!!!!!!!!!!!! rast migan ke harkasi khili esrar dashte bashe tarafesh befahme ke khili dostesh dareh zodtar zadeh misheh ____________________________________________ فاصله عشق هاي معمولي را از بين مي برد و عشق هاي بزرگ و جاوداني را شدت ميبخشد.مانند باد كه شمع را خاموش و آتش را شعله ور مي سازد. ____________________________________________ تنگ ديدارت هستم اگر چه خودم از درون حصار تنهايي ام برايت مينويسم از روزها و خاطرات خوشي سخن ميگويم که تو انها را محو کر ده اي از شروعي مينويسم که پاياني براي ان نيست از ان همه دل بستگي ها ديوانگي ها ...... باور کن اي مهر بان من که تا ابد چشم به راه باز گشتت خواهم بود ____________________________________________ میدونی فرق زیدان با گاو چیه؟ گاو اول قرمز میبینه بعد شاخ میزنه، ولی زیدان اول شاخ میزنه بعد قرمز میبینه! ____________________________________________ Last night I sent an angel 2 watch over u while u were sleeping but it came back early! So I asked it why? It said that angels don't watch over other angels! ____________________________________________ شايع ترين کلمه "شهرت"است... دنبالش نرو. لطيف ترين کلمه "لبخند"است...آن را حفظ کن. حسرت انگيز ترين کلمه "حسادت"است... از آن فاصله بگير. ضروري ترين کلمه "تفاهم"است... آن را ايجاد کن. سالم ترين کلمه "سلامتي"است... به آن اهميت بده. اصلي ترين کلمه "اطمينان"است... به آن اعتماد کن. بي احساس ترين کلمه "بي تفاوتي" است... مراقب آن باش. دوستانه ترين کلم |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 8 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), _MeYsAm_ (09-30-2006), MIG (09-29-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
مجموعه اس ام اس های توپ و خفن7 |
|
(#180)
|
|
IP Loyal Member
![]()
|
""""""""""""" be elate ayame soogvari az goftane in jok mazourim Dar rastaye vorude banovan be stadium ha shoarha eslah migardad .. (Shire samavar,egzoze khavar,eva didi khahar raft kojaye davar( ! Be ye mard e, migan arezot chie?mige kash zana ro mesle eskenas, mishod khordeshon kard!Masalan ye 40sale bedi 2ta 20sale begiri rashtiha chon nemidoonan rooze pedar be ki hediye bedan,shirini mikharan too mahaleshoon pakhsh mikonan Tof Be Maramet Avazi . . . Barnameye Emshabe Sinamahaye Tehran... Sms1- soal : Age bekhay mano be ye rangi tashbih koni, che rangio entekhab mikoni?(sefid, abi siah, ghermez, sorati, sabz, arghavani, ghahvehey. narenji, khakestari) Sms2- javab : Sefid=saket Abi=gooshe gir Siah=mashkook ghermez=hot soorati=lovely sabz=cute arghavani=pretty ghahveE=cool narenji=bahush khakestari=porharf. hamash 15 ta dooset daram . . . 7 asemeoon 7 darya 1 donya Dota rafigh khoob o samimi bayad mesle dota LOPE **** bashand yani faghat moghe ridan as ham joda beshand . Shabe jomast shadie ruhe amvat va gozashtegan ye sms beferest |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
| The Following 8 Users Say Thank You to sogool_30 For This Useful Post: | -[Bardiasm]- (09-30-2006), [Mehdi_Germany] (09-29-2006), asal89 (09-29-2006), e_mnr2007 (05-10-2008), hoseinhacker (09-29-2006), _MeYsAm_ (09-30-2006), MIG (09-29-2006), Persiangulf_mf (11-22-2006) |
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|