امروز نگاه کردم دیدم ۳سالی هست که اینجا عضو هستم ،اما دیدم چرا مشهور نشدم پس من اینجا آخه؟ من چی کمتر از بقیه دارم؟ ترد نمیزنم که میزنم ،اونم تازه چی؟ ترد میزنم مثل هلو
خوشتیپ نیستم که هستم ،همش هم که توی تردهای اینو اون دارم پاچه خاری میکنم که
دیدم نمیشه ،باید ۱ ترد جاودان بزنم اینجا ،۱ ترد که تاحالا هیچ کس نزده باشه ،۱ ترد که جاودان شه اینجا، هرکی بگه ف یاد ترد فرید بیفته،
درد سرتون ندم ،نشستم کلی بالا پائین کردم ،چاک و چونه زدم
نوچ...... هیچی یافت نشد ،،یعنی یافت شودا، اون چیزی که دوست داشتم نبود،،یا اصلا نبود ،یا بود و باب میل من نبود یا اصلا کلا از بی خ تکراری بود
۱هوو به مغز شریفم گذر کرد که اصلا چرا همین موضوع رو انتخاب نکنم؟
خیلیها هستن که وقتی پا میذارن تو ۱ سایت جدید دلشون میخواد خودشونو زود جا بندازن،،،با بچه هاش ashnashan ،،اگه پسر هستن که دخترش واسشون غشو ضعف کنن و اگه دختران که پسر هارو بندازن به جون هم ، خیلیها هم هستن که واسه ۱ تشکر گرفتن حاضرن دست به هر کاری بزنن حتا قتل اینترنتی لوول.ای پ هم که ماشالا راه این رقابت رو خوب جا انداخته ،،هی الکی کیلویی به اینو اون امتیاز میده که برن haalkonan ،،آقا چنتا تشکر گرفتی تاحالا؟ هزار تا؟صد هزار تا؟ ،یا نه اصلا اون بالا رنگ آید چه رنگیه اصلا؟از این سرباز آاش khorayi که ۱ قهوهای داری؟ یا از این چند ماه خدمتها که مرباهای قهوییت زیاده؟ ،،یا نه اصلا سبز شودی؟ چقدر تلاش کردی؟ کشتی خودتو خداییش لول
چیه؟ غصت گرفته که چیکار کنی نیومد بشی بچه ارف اینجا؟ دوست داری پول نداده پسر خاله شی؟ پس بیا و این ترد رو که شهر فرنگ این آیپی هستش بخون که قول میدم بهت اگه همینجا نظر بعدی میشی بچه معروف بچه معروف........
۱.استاف باش : یعنی چی؟ خودمم نمیدونم یعنی چی خداییش ،،این ستففها چی کار کردن به این مقام عزما رسیدن از بمب اتم احمدینژاد هم سری تره مزش ،هان؟ چی؟ من بگم نظرمو؟ اوکی ،میگم دیگه ،خدایا تردام رو سپردم دست تو : احتمالش زیاده عزیز من ،پول دادن شاید ،،یا اصلا حتما اقازاده ، هستن ،پارتی کلفت بودن هرچی که بودن.بنظر من الکی تلاش نکن ،ما ایرانی جماعت فقط با پرتی بازی به اون بالا بالاها میرسیم ،لیاقت ،میقت بریز دور ، ناامید نشو حالا بابا ،،راههای دیگه هم هست سمج نباش از خیر ستففی بگذار
۲.پول بده پوووولللل : آای پدر این تیک کاغذ مرده شور که هم ازش تو دستشویی میشه استفاده کرد هم میشه جون خرید باهاش بسوزه،ما که ندیدیم ،میگن بذار رو مرده، بلند میشه برات با همون کفنش بندری میرقصه ،البته من نظرم اینه که با اون کفن بیشتر میاد بهش هندی برقص ،دیدی که لباسهای هندی هارو .آره قربون شکل ماهت بیا ۱ کم بنده کیفتو شل کن ۱ مبلغی بسلف میشه آید آیپی دنتر ،۱ مدال بهت میدان بزنی زیر آیدیت که از ۵۰۰ کیلومتری همه بفهمن بچه مایه داری.اسمت هم حمصهین سیاه برجسته شه بین اسما که هرکی نگاه کنه به لیست،اول از همه تورو ببینه (مدیران سایت توجه دارن که ،حق حساب ما واسه تبلیغ مجانی فراموش نشه) بعد هی بپر اینور انور تو این ترد توی اون ترد نظر بده همه ببینن چه ماه و بچه مایه داری هستی ،لوول..البته خداییش من خودم ۱ بر اینکارو کردم ،غیر فیلم مستقیم دیدن هیچ بهرهای من نبردم (گند زدم به حق زحمه) یعنی البته من نبردم ها،شاید تو ببری
۳.وقت شریفتو بذار واسه چیز چرخ زدن توی اینترنت که هی مطلب پیدا کنی کپی کنی اینجا ،حالا بیمزه ننر لوس هم بود اشکال نداره هر چی دلت خواست ، از ۱ موضوع مسخره ۲زری بگیر بیا تا ۱ شعر در پیتی ،اینجا کسی به این چیزا کار نداره لول..راستی تا یادم نرفت بگم که حتما حتما ،حتما یک مثبت هیجده هم بزن بغل عنوانت ،واییییی نمیدونی چه دختر کشی این+۱۸،اصلا هرچی عضو اینجا سرازیر میکنه مثل مور و ملکه توی ترد ات . مثل همین که من زدم سر در این ترد لوووول
۴.نظر بده: تا میتونی بپر تو تردهای مختلف ،هی نظر بده الکی، بگو باه باه ، چه چه، ماشالا به هنرتن ،۱دونه هستید شما اینجا، یادت هم نره که حتما ۱ چیزی بنویسی که صاحب ترد خوشش بیاد جوابتو بده. اینجوری ۲تا هدف میرسی ،یکی اینکه نظر دادی( یعنی خود khooshkelet نشون دادی)۲ هم اینکه صاحبش حال میکنه جوابتو بده زود پسر خاله دختر خاله میشید باهم
۵.قوانین ترد بازی رو یاد بگیر:
آخ که این قوانین از مهمترین قانونهای بچه معروف شدن اینجاس، واسه همین تبصره بندیش میکنیم که خوب خوب خوب چیز فهم بشی.
الف: سعی کن بری توی تردهای بچه معروف ها بیشتر.چرا؟ خوب معلومه چون همه مثل تو فکر میکنن اینجا،یعنی اونم میرن همونجا لوول ،خو ب این کار چنتا منفعت داره وسعت .اول اینکه خودتو نشونه بچه معروفهای اینجا میدی آعی ،بعدشم کله گندهها ، اقازادهها ،نور cheshmi هارو میبینی آشنا میشی باهاشون ،،اسمشون یادت میمونه که دفعه بد تا ترد زدن بپری بری پاچه خاری
ب: تشکر یادت نر. اینجا gotam بهت که ،بعضی واسه ۱ تشکر از تردشن حاضرن یا بکشنت یا خفت کنن بزور عزت تشکر بگیرن،پس توی هر ترد که میری حالا اقت هم که گرفته باشه،، مطلب یا عکسش آنقدر قزمیت باشه که حالت بهم خورده باشه ،اینرو بریز دور تشکر کن که این تشکر مثل یک آبه هیات واسه ادامه زندگیت اینجا لازمه
ج: مطلب بنویس . آره....مطلب بنویس،،هرچی که شد ،اینو اون بالا هم گفتم اما اینجا ۱ کم باز میکنمش وسعت که بره تو مخت قشنگ. چی کار کنی؟ هیچی هی چرتو پرت بنویس ،شده ۱ دونه از این ایکون جنگولک منگلکم بزنی کفیه، حالا چی کار کنی که این مطلب نوشتنت اثر داشته باشه؟آهان ،ببین اول از هرچیزی برو اون تردهایی که از صفحه اول حذف شدن رو بکش بالا با مطلبت، نمیدنیی این چه حالی میده به صاحبش ،حمصهین کیف میکنه ،اسمتو هاک میکنه تو ذهنش که با سنگه پا هم کسی نمیتونه پاکش کنه ، هی هم قربون صدقش برو
چ. مطلبی که مینویسی باید ملا مال از پاچه خاری باشه، والّا اثر خودشو نداره ،مثلا بنویس الهی من فدای تعرض نوشتنت بشم،قربون اون روحیه طناز ات شم ،یا مثلا ،ماشالا از تیرز نوشتن شما معلومه که چه آدم بشر و فهمیده هستید،، از این چیزا دیگه بالم جان ،بگیر حق مطلب رو دیگه خودت کفّ کردم بابا .
ه. اگه دختری که برو تردهای پسرا اگه هم پسری که بر عکسش ،،اینجا همه غیر اینکه فکو فامیل هم باشن یا دوست پسر دوست دختر همین کارو میکنن ،،جان من ۱ نگاهی خودت بنداز ، موضوع میاد دستت. هرچی دختر تو ترد پسرا نظر میده هرچی پسر توی ترد دخترا،،،اینم که میبینی هی قربون صادق هم میرن ،مثلا ۲تا دختر که هی میگن وای عزیزم تو ماهی الهی ،اون یکلی میگه نه خودت مهتری،،،یا این پسر هارو که هی چاکرم ،مخلصم میبندن به پاچه همدیگه، همشونو ول کنی ،سر همدیگرو میبرن لووولللللل اینم خودش ۱ سیاست دیگه ، ۱کم بمونی اینجا یاد میگیری این فوت و فنّها رو لوول
با کسی درگیر نشو ،،یا میشی حداقل کم بشو لول .چون گفتم که ،نصف اینا یا داداش خواهران یا زن و شهر یا اصلا خودشونند با ۱۰۰۰۰۰۰ تا آید،،حمصهین لقمت میکنن که نفهمی چجوری رفتی ۱هوو لایه نون ...پس به کسی چیزی نگو اصلا ،سرت گرم باشه به کار خودت،
۶. اوکی رسیدیم به مهمترین و اصلیترین بخش :
چیه؟ یعنی خداییش این همه حرف زدم از اون بالا تا این پائین نفهمیدی؟
خوب معلومه دیگه ،از من تشکر کنی،اگه تردام رفت پائین بکشیش بالا ، پاچه خاری یادت نر.۱چیزی هم بنویس که بتونم دوباره خودم بده ۵ مین جوابتو بدم بکشم بالا ترد رو اگه این کارو نکنی بهت قول مردونه میدم تا آباد مثل بوق همینجا میمنیو هیچی نمیشی لللللللللللللوووول
در اخر هم شرمند ۱کم غلط غولت داشت . خداییش تو هم اگه مثل من مجبور بودی فینگیلیش رو تبدیل به فارسی کنی از این بهتر نمیتونستی
Mezah Bod , Be Del Sharif Nagirid
![-[IranProud]-}](http://static.iranproud.com/images/v3/ip-top-logo.png)

Reply With Quote
)

Bookmarks