• Login:
  • Register Forgot Username/Password
+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

1. نظر شما در مورد این پست Yes | No

شکوه ایران در کجاست ؟

پادشاه ایران کریمخان زند

کریمخان زند پادشاه ایران پس از شکار در نزدیکی تخت جمشید اردو زد .

از دور عظمت تخت جمشید دیده می شد یکی از فرماندهان گفت آیا شکوه ایران زمین در تخت جمشید پایان می یابد ؟

کریم خان پرسید : در زمان پادشاهی نادرشاه افشار کجا بودی ؟

گفت در تمام آن دوران در روستایمان به پدرم در کشاورزی کمک می کردم .

کریمخان خندید و گفت آن زمان همانند امروز تو از دور به پادشاه ایران زمین نادرشاه افشار نگاه می کردم و می گفتم آیا تمام شکوه ایران زمین در نادر شاه افشار پایان می یابد !؟ و امروز به تو می گویم دیگر آن بزرگی و عظمت را من در کسی و جایی ندیدم .

این سخن وکیل الرعایا کریم خان زند که از سرداران نادرشاه افشار بود خود گویای عظمت و جوهر آن یگانه دوران ها را دارد . ارد بزرگ اندیشمند برجسته کشورمان می گوید : نادرشاه افشار توانست از خراب آبادی که دشمنان برایمان ساخته بودند کشوری باشکوه بسازد نام او همیشه برای ایرانیان آشنا و دوست داشتنی خواهد بود .

نادر شاه افشار در جمع ارتشیان ایران می گوید : وقتی پا در رکاب اسب می نهی بر بال تاریخ سوار شده ای شمشیر و عمل تو ماندگار می شود چون هزاران فرزند به دنیا نیامده این سرزمین آزادی اشان را از بازوان و اندیشه ما می خواهند . پس با عمل خود می آموزانیم که پدرانشان نسبت به آینده آنان بی تفاوت نبوده اند .و آنان خواهند آموخت آزادی اشان را به هیچ قیمت و بهایی نفروشند …………..
    Reply With Quote Reply With Quote #1  

2. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Reply With Quote Reply With Quote #2  

3. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Shokoh yani IRAN, yani ghalbe man ke barash mizaneh, yani eshgh, yani nafas, ...................................mer30.
    Reply With Quote Reply With Quote #3  

4. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    tnaxs merci,
    Reply With Quote Reply With Quote #4  

5. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by safarif2003 View Post
    Shokoh yani IRAN, yani ghalbe man ke barash mizaneh, yani eshgh, yani nafas, ...................................mer30.
    خیلی‌ ببخشید که ناراحتتون کردم

Quote Originally Posted by REXT View Post
    tnaxs merci,

خواهش می‌کنم
    Reply With Quote Reply With Quote #5  

6. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by safarif2003 View Post
    واقعا....اگر ایران به جز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم.اگر آب و هوایش نیست دلکش من این آب و هوا را دوست دارم.تمام عالم از آن شما باد من ایران خود را دوست دارم...امیدوارم ایران ایرانی موفق و موید باشن

Last edited by **Eshghemaniran**; 01-16-2010 at 02:51 AM.
    [SIGPIC]http://forum.iranproud.com/signaturepics/sigpic52744_13.gif[/SIGPIC]
    Reply With Quote Reply With Quote #6  

7. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    che dastane zibai.man hatman bayad ketabe nader shahe afsharo bekhoonam,migan kheyli ghashange.ham oon ham iran bastan
    Reply With Quote Reply With Quote #7  

8. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by **Eshghemaniran** View Post

واقعا....اگر ایران به جز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم.اگر آب و هوایش نیست دلکش من این آب و هوا را دوست دارم.تمام عالم از آن شما باد من ایران خود را دوست دارم...امیدوارم ایران ایرانی موفق و موید باشن

خیلی‌ ممنون از نظرتون من هم احساس شما را دارم
    ولی‌ چرا نباید به گلستان تبدیل بشه، من فکر می‌کنم اگر به این یوتیوب دقت بشه، مشکلات ایرانی‌‌ها را جدایی‌های قومی و مذهبی‌ میدونه که بعضی‌‌ها از این آب گل آلود دارند خوب ماهی‌ میگیرند، متاسفانه

Download File
    Reply With Quote Reply With Quote #8  

9. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Hameie donia az shokouhe Iran motale' hastand va bedan ehtram migozarand, amma....

Iranian chetor, che mikonand?!!

Masalan hamin Pasargaad ro zire aab dadand zamani ke melat be donbale sare Hossein Carnival rah miandazand...

Hamin hala UN dareh Eyde Norooz ro be name Jashne saal e noie Afghanestan elaam mikoneh va .....

Mellate soura.... ast mellete Iran!!
    Reply With Quote Reply With Quote #9  

10. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by Vegas Baby View Post
    che dastane zibai.man hatman bayad ketabe nader shahe afsharo bekhoonam,migan kheyli ghashange.ham oon ham iran bastan

اگر آنلاین پیدا کردید ، لطفا برای من هم بفرستید، مرسی
    Reply With Quote Reply With Quote #10  

11. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    merci jaleb bood. man hamisheh goftam va migam ke man be irani boodanam eftekhar mikonam. heyf, heyf, heyf az vaz'eeiyat alaan.
    Reply With Quote Reply With Quote #11  

12. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by ata747 View Post
    Hameie donia az shokouhe Iran motale' hastand va bedan ehtram migozarand, amma....

Iranian chetor, che mikonand?!!

Masalan hamin Pasargaad ro zire aab dadand zamani ke melat be donbale sare Hossein Carnival rah miandazand...

Hamin hala UN dareh Eyde Norooz ro be name Jashne saal e noie Afghanestan elaam mikoneh va .....

Mellate soura.... ast mellete Iran!!
    مرسی‌ از نظرتون

Quote Originally Posted by jay_vatan View Post
    merci jaleb bood. man hamisheh goftam va migam ke man be irani boodanam eftekhar mikonam. heyf, heyf, heyf az vaz'eeiyat alaan.

وضعیت الان هم انشا‌الله درست میشه. در این یوتیوب خیلی‌ زیبا، مشکلات ایرانی‌‌ها را جدایی‌های قومی و مذهبی‌ میدونه که بعضی‌‌ها از این آب گل آلود دارند خوب ماهی‌ میگیرند، متاسفانه

Download File
    Reply With Quote Reply With Quote #12  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks