Welcome to the -[IranProud]-.
  • Login:
+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 46 to 54 of 54
    IP Precious Member
    Thanks
    17,270
    Khodaye man
    merc

It doesn't matter what people say
    And it doesn't matter how long it takes
    Believe in yourself and you'll fly high
    And it only matters how true you are
    Be true to yourself and follow your heart

YouTube - "Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara
    2You need to upgrade your Flash Player2

2. The Following User Says Thank You to avajoooon For This Useful Post:

khashayar1100 (12-12-2009)

I've been Banned!
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by venus55 View Post
    من که باورم نمیشه. آخه یه وبلاگ هم شد منبع خبری؟؟ مگه جمهوری به قول شما خون آشام اسلامی اینقدر خنگه که بیاد یک شکنجه گاه رو به این تابلویی جلو چشم همه مردم تو یه خیابون بسازه؟!! دوربین هم که تو همه فروشگاهها دیده میشه. کسانی رو که بخوان ببرن اونجا شکنجه کنن چه جوری از جلو چشم ملت ردشون میکنن؟ اصلا خبرتون موثق نیست. بعدشم یک وبلاگ آنتی اسلام خوب معلومه که همچین مطلبی مینویسه هنر اینه که خبر رو از یک منبع اسلامی بگیری. نه آنتی اسلام. من خودم دل خوشی از جمهوری اسلامی و رهبرش ندارم ولی فکر میکنم اینجور خبرها یک کمی آبکی هستند.
    khanoom shoma lotfan boro ozve sitha va weblogaye eslami sho, too sitha va weblogaye gheyre eslamiam saro kalat peida nashe vagarna man midoonam ba to yeki roo ke roo nist, jomhoorie eslamiam bale kheili kheng tar az ina tashrif dare, mardomo too khiyaboon shekanje midan, kotak mizanan, mikoshan, be jarsaghil avizoon mikonan onvaght to omadi migi chejori az jolo melat radeshoon mikonan?? ina mage aberoo o heysiat sareshoon mishe? nemishe ke eyne khodet!!
    x-(
    Last edited by min.a; 12-11-2009 at 11:11 AM.

IP Loyal Member
    Thanks
    11,272
    Mamnon KhaShayar jan ........
    http://i26.tinypic.com/2isbfd0.jpg
    .
    .
    .
    گرگها خوب بدانند در این ایل قریب گر پدر مرد تفنگ پدری هست هنوز
    گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره چوبی پسری هست هنوز
    آب اگر نیست نترسید که در قافله امان دل دریایی و چشمان تری هست هنوز...ا

5. The Following User Says Thank You to tara66 For This Useful Post:

IP Overactive
    Thanks
    3,099
    ajab baba ina dighe kian

7. The Following User Says Thank You to roozshi6365 For This Useful Post:

IP Newfangled Member
    Thanks
    51
    Quote Originally Posted by min.a View Post
    khanoom shoma lotfan boro ozve sitha va weblogaye eslami sho, too sitha va weblogaye gheyre eslamiam saro kalat peida nashe vagarna man midoonam ba to yeki roo ke roo nist, jomhoorie eslamiam bale kheili kheng tar az ina tashrif dare, mardomo too khiyaboon shekanje midan, kotak mizanan, mikoshan, be jarsaghil avizoon mikonan onvaght to omadi migi chejori az jolo melat radeshoon mikonan?? ina mage aberoo o heysiat sareshoon mishe? nemishe ke eyne khodet!!
    x-(
    شما برو تو جنگل آمازون زندگی بکن برات بهتره به خدا. شما که زبون آدمیزاد سرت نمیشه جات همونجاس نه بین آدما که اینجوری پاچه میگیری. اصلا درست حرفامو نخوندی که اینجوری چرت و پرت میگی انگار من قربون صدقه جمهوری اسلامی رفتم. خودم بیشتر از تو از این جنایتای جمهوری اسلامی خبر دارم.تو اول برو اعصاب اوراقتو درستش کن بعدا اظهار فضل کن

9. The Following User Says Thank You to venus55 For This Useful Post:

IP Spotless Member
    Thanks
    9,503
    mercccccccccc

آسمان گفت که من آبی ام / عشق می ورزم که استقلالی ام

11. The Following User Says Thank You to *KaTTy_021* For This Useful Post:

IP Hyper Member
    Thanks
    1,937
    Quote Originally Posted by venus55 View Post

شما برو تو جنگل آمازون زندگی بکن برات بهتره به خدا. شما که زبون آدمیزاد سرت نمیشه جات همونجاس نه بین آدما که اینجوری پاچه میگیری. اصلا درست حرفامو نخوندی که اینجوری چرت و پرت میگی انگار من قربون صدقه جمهوری اسلامی رفتم. خودم بیشتر از تو از این جنایتای جمهوری اسلامی خبر دارم.تو اول برو اعصاب اوراقتو درستش کن بعدا اظهار فضل کن
    khanooma lotfan felan gis o gis keshi nakonin inja,,
    We will make the GREAT PERSIA again

ما کشور آریایی بزرگ را دوباره خواهیم ساخت

من آريايي ام . خداي من ايران است. پيامبر من کورش بزرگ است. امامان من داريوش بزرگ،خشايار شا،مازيار،انوشيروان عادل، يزدگرد. امام زمان من کاوه اهنگر است. رو حانيون من فردوسي،مولوي ،حافظ،سعدي و ابن سينا. کتاب مقدس من شاهنامه است . اصول و فروع دين من لوح حقوق بشر کورش بزرگ است. عاشوراي من قادسيه است. شهداي من رستم فرخزاد و بابک خرمدين است. پرچم من درفش کاوياني است. بهشت من ازادي است. عيد من مهرگان و نوروز است. محراب من دل است. دين من عشق و دانش است. ايمان من خرد است
    .

IP Junior Member
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by khashayar1100 View Post
    از هم میهنان بیرون از کشور خواهشمندیم این پیام را به زبان کشوری که در آن هستید برگردانده و برای ارگانها و سازمانهای جهانی بفرستید.هم میهنان به آگاهی می رساند بنابر کوشش ایراندوستان آزادی خواه برای یافتن زندانهای پنهانی رژیم ننگینتر از ننگین اسلامی ، بزرگترین شکنجه گاه پنهانی رژیم ددمنش اسلامی در تهران یافت شد.

http://4.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/001.jpg
    این بازداشتگاه بالاتر از میدان هفت تیر می باشد و ساختمانیست که بی گمان بیشتر شهروندان تهرانی آنرا دیده اند ولی هیچکس گمان نبرده است این ساختمان که از چند سا پیش هیچگونه رفت و آمد و خرید و فروشی در آن انجام نمی شود چیست. در سال پیش نماسازی و نوسازی این ساختمان آغاز شد و به گونه ای زیبا که درون چرکینش را پنهان سازد آذین شد و در زمستان سال گذشته این کار به پایان رسید ولی تا امروز هیچگونه کار بازرگانی مردمی یا هرگونه کار دیگری مگرشکنجه ایرانیان در آن انجام نمیشود. نوسازی این ساختمان از این رو بود که همگان گمان کنند این ساختمان برای نمونه بناست فروشگاه شهروند یا چنین چیزی بشود. در بالای پشت بام بلند آن سه دیش ماهواره ای بزرگ و کوچک از سوی ناجا ( شکنجه گران جمهوری اسلامی!) کارگزاری شده که یکی در نمای جنوبی که به سختی دیده می شود و دو دیگری درنمای شمالی آن می باشند.

http://4.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/004.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/003.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/002.jpg

دوربینهای گردان با برد بالا نیز در دور تا دور آن کار گذاشته شد. و در درگیریهای گسترده مردم دلیرمان در میدان 25 شهریور(هفت تیر پیشین) ، فیلمهای همین دوربینها بودند که از سیمای سیاه رژیم بخش شد. از یکی از کوچه های کناری ساختمان نیز راهی برای پارکینگ آن می باشد. ایراندوستان عزیز در ماه گذشته به گونه شبانه روزی این ساختمان را زیر دید خود داشتند ولی حتی یک بار هم از هیچکدام از راههای روی زمین به آن محل رفت و آمدی انجام نشد و اینکه پی بردند که بویژه شبها مزدوران رژیم در کوچه های گرداگرد آن گشت زنی می کنند.
    http://3.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/006.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/005.jpg

در این ساختمان چی می گذرد؟

بنابر کاوش شبانه روزی ایراندوستان، که آرمنشان آزادی زندانیان بی گناه و همچنین رهایی ایران عزیز از چنگال دژخیم خون آشام جمهوری اسلامی است،در این ساختمان در روی زمین هیچگونه رفت و آمدی وجود ندارد ولی در زیر آن پهنه گسترده ای از راهها و زندان و شکنجه گاهی بزرگ ساخته شده است. آنگونه که آگاه شدیم این زندان گنجایش نگهداری 300 زندانی در زمانهای کوتاه و شکنجه شبانه روزی آنان بدون آنکه فریادشان به روی زمین برسد را دارد. گرچه نمای جلویی ساختمان کور و بدون دید است، ولی برخی شبها در پنجره های پشتی چراغها روشن و خاموش می شوند که نشان از آمد و شدی در درون ساختمان نیز هست.درست در زیر این ساختمان تونل متروی تهران از ایستگاه هفت تیر به ایستگاه تخت طاووس (مفتح) می باشد و این تونل در این میان دارای راههای بسیاری که به همین خواسته از سوی رژیم ساخته شده است می باشد. راههایی که این شکنجه گاه را به سراسر تهران و بویژه به گمان بسیار به زندانهای بزرگی چون اوین نیز پیوند میدهد. رژیم اسلامی می تواند با دور بودن از دوربینها و هیاهوی آشکار شدن این ددمنشی ، بر سر زندانیان و مردم بی گناهمان هر چه می خواهد بیاورد و جابجایی زندانیان یا پیکره پاره پاره آنها از همین تونلهای ترس زیرزمینی ، انجام شدنی است. و همچنین با آشکار شدن و لو رفتن این زندان ، با شتاب تونلهای دسترسی به آن را کور کرده و از درون ساختمان نیز هر گونه دسترسی به زمین را ببندد. چنین زندانهایی که با بهره گیری از تونلهای مترو ساخته می شوند در شهرهای دیگر مانند تبریز نیز می باشند.این اطلاعات فوق محرمانه را، ایراندوستان بنابر اطلاعاتی که به یاری چند تن از گماردگان رژیم، که در دل آرزوی سرنگونی فرماندهان خود را دارند بدست آورده اند ، 3 بند زیر زمین این ساختمان بزرگترین شکنجه گاه رژیم اهریمنی اسلامیست و در این چند ماهه شمار بسیاری از ایرانیان را در آن شکنجه داده و کشته اند. در زمانی که روزانه هزاران زن و مرد از پیاده روی دل انگیز! جلوی این ساختمان می گذرند ، جوانان و زنان و مردان ایرانی در زیر این ساختمان با بدترین و بدترین شکنجه ها روبرو هستند. زنان و مردانی که آرزوی شنیدن فریادهای کمک کمک خود را از سوی ما دارند. رفت و آمد مترو ولرزش پدید آمده از آن نیز خود گونه ای از شکنجه ای دردناک برای دربندشدگانمان است و اینکه این بهترین جا از دید رژیم شوم اسلامی برای شکنجه گاه است.شکنجه گاه که گمان می کردند تا سالهای سال پا برجا خواهد ماند و رسوا نخواهد شد. ولی ماه هیچگاه پشت ابر نمی ماند.

http://4.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/008.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_9vL_cnmoua.../s1600/007.jpg

mamnoon az khabar
    waghean lotf kardi ke baramoun gozashti
    faraz 19 ishoon fekr mikonan ke hame afrad bikar hastan ke bekhan baray ostad khabare kezb bezaran
    lotfan be ja ang zadan be digaran age ham oun ghororet nezareh ke tashakor koni mitouni bitafavot rad shi , na in ke zahamte digaran ro jay soual bezari
    har chand ma motmaen hastim ke in khabar dorost hast.

IP Junior Member
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by min.a View Post
    x-(

in ham ye nemooneh az rouheyeh dadan be doostan hast.
    shoma fekr mikoni ke shekanjeh gah hatam bayad dour az cheshm mardom bashad?
    mageh nashnidi ke migan har chi ke jeloy cheshm basheh shakesh ham kamtaerh.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks