Mar 13:1
هنگامی که عیسی معبد را ترک میکرد، یکی از شاگردانش به او گفت: «استاد، بنگر! چه سنگها و چه بناهای باشکوهی!»
Mar 13:2
امّا عیسی به او فرمود: «همۀ این بناهای بزرگ را میبینی؟ بدان که سنگی بر سنگ دیگر باقی نخواهد ماند، بلکه همه فروخواهد ریخت.»
Mar 13:3
و چون عیسی بر کوه زیتون روبهروی معبد نشسته بود، پِطرُس و یعقوب و یوحنا و آندریاس در خلوت از او پرسیدند:
Mar 13:4
«به ما بگو این وقایع کِی روی خواهد داد و نشانۀ نزدیک شدن زمان تحقق آنها چیست؟»
Mar 13:5
عیسی بدیشان فرمود: «بهوش باشید تا کسی گمراهتان نکند.
Mar 13:6
بسیاری به نام من آمده، خواهند گفت، ”من همانم“ و بسیاری را گمراه خواهند کرد.
Mar 13:7
چون دربارۀ جنگها میشنوید و خبر جنگها به گوشتان میرسد، مشوش مشوید. چنین وقایعی میباید رخ دهد، ولی هنوز پایان فرانرسیده است.
Mar 13:8
قومی بر قوم دیگر و حکومتی بر حکومت دیگر برخواهند خاست. زلزلهها در جایهای گوناگون خواهد آمد و قحطیها خواهد شد. امّا این تنها بهمنزلۀ آغاز درد زایمان است.
Mar 13:9
«و امّا دربارۀ خودتان باید بهوش باشید، زیرا شما را به محاکم خواهند سپرد و در کنیسهها خواهند زد و بهخاطر من در حضور والیان و پادشاهان خواهید ایستاد تا در برابر آنان شهادت دهید.
Mar 13:10
نخست باید انجیل به همۀ قومها موعظه شود.
Mar 13:11
پس هرگاه شما را گرفتار کنند و به محاکمه کشند، پیشاپیش نگران نباشید که چه بگویید، بلکه هرآنچه در آن زمان به شما داده شود، آن را بگویید؛ زیرا گوینده شما نیستید، بلکه روحالقدس است.
Mar 13:12
برادر، برادر را و پدر، فرزند را تسلیم مرگ خواهد کرد. فرزندان بر والدین برخاسته، اسباب کشته شدن آنها را فراهم خواهند آورد.
Mar 13:13
همه بهخاطر نام من از شما نفرت خواهند داشت؛ امّا هرکه تا به پایان پایدار بماند، نجات خواهد یافت.
Mar 13:14
«امّا چون آن ”مکروه ویرانگر“ را در مکانی که نباید، برپا ببینید - خواننده دقّت کند - آنگاه آنان که در یهودیهاند، به کوهها بگریزند؛
Mar 13:15
و هرکه بر بام خانه باشد، برای برداشتن چیزی، فرودنیاید و وارد خانه نشود؛
Mar 13:16
و هرکه در مزرعه باشد، برای برگرفتن قبای خود به خانه بازنگردد.
Mar 13:17
وای بر زنان آبستن و مادران شیرده در آن روزها!
Mar 13:18
دعا کنید که این وقایع در زمستان روی ندهد.
Mar 13:19
زیرا که در آن روزها چنان مصیبتی روی خواهد داد که مانندش از آغاز عالمی که خدا آفرید تاکنون روی نداده و هرگز نیز روی نخواهد داد.
Mar 13:20
و اگر خداوند آن روزها را کوتاه نمیکرد، هیچ بشری جان سالم بهدر نمیبرد. امّا بهخاطر برگزیدگان، که خودْ آنها را انتخاب کرده، آن روزها را کوتاه کرده است.
Mar 13:21
در آن زمان، اگر کسی به شما گوید: ”بنگر، مسیح اینجاست“، یا ”بنگر، او آنجاست!“ باور مکنید.
Mar 13:22
زیرا مسیحان کاذب و پیامبران دروغین برخاسته، آیات و معجزات بهظهور خواهند آورد تا اگر ممکن باشد، برگزیدگان را گمراه کنند.
Mar 13:23
پس هوشیار باشید، زیرا پیشاپیش، همۀ اینها را به شما گفتم.
Mar 13:24
«امّا در آن روزها، پس از آن مصیبت،
«”خورشید تاریک خواهد شد
و ماه دیگر نور نخواهد افشاند.
Mar 13:25
ستارگان از آسمان فروخواهند ریخت
و نیروهای آسمان بهلرزه درخواهند آمد.“
Mar 13:26
آنگاه مردم پسرانسان را خواهند دید که با قدرت و جلال عظیم در ابرها میآید.
Mar 13:27
او فرشتگان را خواهد فرستاد و برگزیدگانش را از چهار گوشۀ جهان، از کرانهای زمین تا کرانهای آسمان، گرد هم خواهد آورد.
Mar 13:28
«حال، از درخت انجیر این درس را فراگیرید: به محض اینکه شاخههای آن جوانه زده، برگ میدهد، درمییابید که تابستان نزدیک است.
Mar 13:29
به همینگونه، هرگاه بینید که این چیزها رخ میدهد، درمییابید که او[1] نزدیک، بلکه بردر است.
Mar 13:30
آمین، به شما میگویم که تا اینهمه روی ندهد، این نسل[2] نخواهد گذشت.
Mar 13:31
آسمان و زمین زایل خواهد شد، امّا سخنان من هرگز زوال نخواهد پذیرفت.
Bookmarks