• Login:
  • Register Forgot Username/Password
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 35

1. نظر شما در مورد این پست Yes | No

(مربیگری آنلاین فوتبال(هتریک

هتريك چيست ؟

هت تریک یک بازی اینترنتی است که در آن شما می توانید یک تیم مجازی را هدایت کرده و به سمت افتخار رهنمون سازید. در این راه باید با سایر شرکت کنندگان نیز به رقابت بپردازید.

در این بازی شما هم به عنوان یک مالک باشگاه و هم در نقش یک سرمربی ایفای نقش می کنید. شما به خرید و فروش بازیکن می پردازید، پول باشگاه را در موارد مهمتری چون تیم جوانان و یا گسترش استادیوم سرمایه گذاری می کنید، تیمی از بازیکنان مناسب را آماده می کنید، نوع تمرینات را مشخص می کنید، ترکیب تیم را برای بازی بعد تنظیم می کنید و خیلی کار های دیگر که انجام دادن آنها بسیار شیرین تر از به زبان آوردن آنهاست.شما با ورود مداوم به سایت هت تریک فعال بودن خود را به اثبات می رسانید. در هر بار بازدید از سایت شما می توانید گزارش های تیم خود را مرور کنید و آخرین اخبار بازار نقل و انتقالات را پیگیری کنید و آخرین دستورات خود را برای بازی بعدی ارسال کنید، و تصمیم بگیرید که تیمتان در طول هفته چه نوع تمرینی را انجام دهد.

معرفی بالا از خود وبسایت هتریک هست...باید اضافه کنم که این بازی بسیار جذاب هستش و بیش از یک میلیون نفر در سراسر جهان در حال تیمداری در این سایت می باشند.خود من روز اولی که عوض شدم بخاطر روند کُند تیم گرفتن(که 5 روز طول می کشه)یکمی خسته شدم اما باید بگم که بعد از دریافت تیمم و دریافت مدرک مربیگری واقعا این بازی برای من لذت بخش شده...باید بگم که حدود 3000 تیم در قسمت فارسی این بازی حضور دارن که در 6 دسته فعالیت می کنند.لیگ برتر بالاترین سطح فوتبال ایران هستش.حالا اگر سوال در مورد این بازی داری می تونید از من بپرسید من تا اونجایی که بتونم جواب می دم

Last edited by mashkook; 06-30-2009 at 10:01 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote #1  

2. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    mamnoon az akhbar
    Reply With Quote Reply With Quote #2  

3. نظر شما در مورد این پست Yes | No

ثبت نام

ثبت نام
    این کار یک مقدار متفاوت شده نسبت به قبل! یعنی دیگه کشکی کشکی به کسی تیم داده نمیشه! هر کس باید خودش برای خودش عمل ثبت نام رو انجام بده. برای شروع باید به سایت اصلی هتریک برید www.hattrick.org و از قسمت بالای سمت چپ صفحه، گزینه Join رو انتخاب کنید تا فرم ثبت نام ظاهر بشه. بعدش نام و مشخصات تیم درخواستی و نام کاربری (user name) و رمز عبور (password) رو وارد می کنین. توجه داشته باشید که برای شروع کار حتما یک اسم قشنگ انتخاب کنید و حروف ابتدایی کلمات رو با حروف بزرگ بنویسید که شکیل تر به نظر برسه! یک آدرس ایمیل درست و حسابی هم حتما باید وارد کنید. این ایمیل رو باید به زودی چک کنید!
    پس از پایان عمل ثبت نام می تونید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد سایت بشید. البته هنوز تیمی دریافت نکردید! شما فقط یک شناسه برای خودتون درست کردید. مثلا بیکار هستید!
    با ورود به سایت، در سمت چپ و بالای صفحه یک منو می بینید که هر کدوم چند زیرشاخه دارن. یکیش که اسم تیمتونه و ریز کارهای تیم رو اونجا باید انجام بدید. یکی هم هست My Hattrick که اونجا یک سری اخبار نوشته میشه. یکیش هم Tools هست که زیاد لازم نمیشه معمولا! و اون یکی شاخه Iran هست، که صفحه اصلی لیگ ایران و قسمت تیم ملی و تیم جوانان و همینطور جام حذفی دو اون قرار داره. یه کمی که با این شاخه ها کار کنید همش رو یاد می گیرید. قول میدم!
    کسانی که به تازگی تیم گرفته اند باید یک سری تست ها رو با نام Challenge انجام بدن تا سایت هتریک متوجه بشه که یه چیزی حالیشونه و تیم رو به آدم حسابی سپردن! این تستها کمک می کنه که کار کردن با سایت رو زودتر یاد بگیرید. در هر تست به شما کاری گفته میشه که باید اون رو انجام بدید. توجه کنید که پاس کردن این تست ها حدود یک هفته طول خواهد کشید. پس از تمام شدن این 16 تست، شما می تونید ادامه مشخصات خودتون رو در هتریک وارد کنید. (نام و نام خانوادگی و آدرس و ...)
    بعضی از این تست ها را باید در بازی انجام دهید. كلا توصیه میشه كه زیاد عجله نداشته باشید.
    همچنین برای دادن دستورات خاص به بازیكنان در تركیب تان (مثل تهاجمی و دفاعی و رو به وسط و ...) باید این تست ها را حل كرده باشید. تا آن زمان فقط می توانید 4-4-2 ساده را بازی كنید.
    Reply With Quote Reply With Quote #3  

4. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    دوستان بازی خیلی جذابی هستش...بیاید عضو شید:دی
    Reply With Quote Reply With Quote #4  

5. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    man ozve inja hsodam ama yek hafte tol mikeshe ta ye teame bedan
    Reply With Quote Reply With Quote #5  

6. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    man ham ozv shodam
    1hafte ya bishtar tool mikeshe!mage mikhan ronaldinho va kaka ro bekharan ke enghad tool midan!?
    Reply With Quote Reply With Quote #6  

7. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    agar morabiye khobi bodim, jayeze ham midan??!!!!!!!

hadeaghal ye hafte tool mikeshe ta team bedan.

Reply With Quote Reply With Quote #7  

8. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    BISHAZ 1 haftas ke montazere gereftane tame hastam ...
    Reply With Quote Reply With Quote #8  

9. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    خیلی‌ هیجان انگیزه ،من حدود یک سال و نیم که یک تیم دارم به اسم Eeinteracht perspolis .البته من چون تو آلمان هستم تیمم هم تو لیگ آلمان هست، به همه توصیه می‌کنم تجربه کنید ،خیلی‌ باحاله
    Reply With Quote Reply With Quote #9  

10. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    khoob ye kam tozih bede dar mordesh
    Reply With Quote Reply With Quote #10  

11. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    دوستان لطفا تیمی که می گیرد در ایران بگیرید که بازیکنانی که پرورش میدید به درد تیم ملی ایران بخوردند
    امسال در جام جهانی به امارات باختیم بخاطر نداشتن تیم خوب و شاید هم ضعف مربی گری تیم ملی هتتریک ایران
    در ایران تیم بگیرید تا شاید شما هم یک روز سر مربی تیم ملی شدید
    Last edited by mashkook; 07-05-2009 at 06:00 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote #11  

12. نظر شما در مورد این پست Yes | No

نکته

دوستان چند نکته راجع به هتریک

.تیمی که به شما واگذار میشه معمولا(بسته به شانستون)دسته 5 ویا 6 خواهد بود
    .روز اول که بهتون تیم میدن ازتون می خوان که اسم تیم و ورزشگاهتون رو مشخص کنید
    هر دسته از هتتریک 8 تا تیم داره و از هر گروه در پایان فصل فقط یک تیم به دسته ی بالاتر صعود میکنه
    در آخر فصل به بهترین گلزن لیگ(هر بازیکن از هر تیمی که باشه)100میلیون جایزه پرداخت میشه
    هر فصل هتریک 14 هفته و یا 113 روز می باشد و در نصف بازی ها شما میزبان هستید.هر یکشنبه شما بازی فصل دارید و 4شنبه ها هم میتونید بازی دوستانه بین المللی یا داخلی برگزار کنید
    در این بازی آب و هوا و روحیه ی تیمی وقدرت بازیکنها و قدرت تمرین دهندگی مربی و میزان تجربه و قدرت رهبری بازیکننان و ده ها دلیل دیگه در بازی تیم شما مستقیما تاثیر گذارند
    کلا هتریک کاملا شمارو از نظر مدیریتی در فوتبال به چالش می کشه و قدرت مدیریت و بازی خوانی و مربی گری شمارو افزایش می ده
    اگه سوال دیگه ای دارید بپرسدی تا جواب بدم
    Reply With Quote Reply With Quote #12  

13. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    mer30..................
    Reply With Quote Reply With Quote #13  

14. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    kia tu in site account daran?
    Reply With Quote Reply With Quote #14  

15. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Tnxxxxxxxxxxxx
    Reply With Quote Reply With Quote #15  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks