Welcome to the -[IranProud]-.
  • Login:
+ Reply to Thread
Results 1 to 15 of 15
    IP Precious Member
    Thanks
    3,786

Arrow عجیب ترین طلاق و مهریه های سال

خرید را فراموش نکن

چند وقت پیش زن 24 ساله­ای به اسم نگار، شوهرش را دنبال خودش به دادگاه خانواده شماره دو کشاند و پایش راتوی یک کفش کرد که طلاق می­خواهد. البته او دلیل کاملاً موجهی برای این خواسته­اش داشت و به قاضی شعبه 268 گفت: چند روز پیش از شوهرم خواستم برایم یک کیلو خیار بخرد اما وقتی به خانه آمد، دستش خالی بود

من عاشق خیار هستم و او علایق من را به خاطر خساست نادیده گرفت. دیگر نمی­توانم با چنین مردی زندگی کنم. واقعاً که نگار زن زجر کشیده­ای بود و حق داشت طلاق بخواهد

قبل از او یک زن دیگر به اسم رامونا به همین شعبه دادگاه رفته و گفته بود چون شوهرش برای او یک قوطی آبمیوه نخریده دیگر نمی­تواند او را تحمل کند و طلاق بهترین راه چاره است. حالا خودتان قضاوت کنید خیار مهم­تر است یا آبمیوه. هنوز درباره پرونده این دو زن تصمیم­گیری نشده بود که یک فاجعه دیگر در عرصه زندگی زناشویی رخ داد و مردی برای همسرش برگه زردآلو نخرید. همین شد که زن دوان دوان خودش را به میدان ونک رساند تا از شوهرش شکایت کند و حکم طلاق بگیرد

دست و دلبازها

دست و دلبازی بعضی وقتها کار دست آدم می­دهد. این ماجرا را قاضی عموزادی تعریف می­کند. زن 22 ساله­ای که مدت زیادی از ازدواجش نمی­گذشت تقاضای طلاق کرد.

او توضیح داد در طول زندگی مشترک کوتاه­­شان هر وقت از شوهرش طلا وجواهر می­خواست او برایش می­خرید. گردنبند، گوشواره، النگو و .... مرد آنقدر دست و دلبازی می­کرد تا اینکه همسرش به او شک کرد و از خودش پرسید شوهرش این همه پول از کجا می­آورد

یک روز از سر کنجکاوی طلاها را که وزنش به یک کیلو رسیده بود به یک جواهر فروشی برد و آنجا بود که فهمید همه­اش بدلی و قلابی است. اینطور شد که کارشان به دعوا کشید و زن برای طلاق به دادگاه آمد

محدودیت ؛ تا چه حد

بعضی مردان خیلی حق همسران­شان را ضایع می­کنند. باور ندارید، حرف­های فائزه زن 25 ساله­ای را که بعد از 4 سال زندگی مشترک مجبور شد مهرش را حلال و جانش را آزاد کند، بخوانید: چند روز پیش می­خواستم با اتوبوس به خانه مادرم بروم اما شوهرم گفت خودش با تاکسی من را می­رساند. برای اتوبوس سواری اصرار کردم ولی او راضی نشد و گفت حتماً باید با تاکسی بروم. این هم شد زندگی . طلاقم را بدهید، خلاص.

البته قاضی حسن عموزادی این زن را به مدارا دعوت کرد و از خانواده­اش خواست او را آرام کنند. محدودیت­ها به همین جا ختم نمی­شود. این چند جمله را یک زن 21 ساله در دادگاه خانواده گفته است؛ شوهرم مرد خوبی است و خصوصیت­های مثبت زیادی دارد اما یک اخلاقی دارد که خیلی آزارم می­دهد و باعث شده تصمیم بگیرم، از او جدا شوم. شوهر من را سینما نمی­برد. من به خاطر این محدودیت از نظر روحی آسیب دیده­ام

در جلسه رسیدگی به دادخواست این زن هر چه قاضی تلاش کرد او را از طلاق منصرف کند، زن حاضر نشد کوتاه بیاید

چند دلیل موجه

البته همه طلاق­ها به همین آسانی نیست، بعضی­ها هم واقعاً دلیل موجه دارند. مثلاً رمضان مردی 65 ساله است که بعد از 45 سال زندگی مشترک با همسرش صدیقه فهمید در تمام این سالها زندگی­اش تباه کرده است به همین خاطر به شعبه 267 دادگاه خانواده رفت و گفت: زنم 35 سانتی­متر از من بلندتر استو به خاطر این اختلاف فکر می­کند خیلی از من سرتر است و دیگر مرا دوست ندارد. می­خواهم او را طلاق بدهم. بالاخره اختلاف طبقاتی (!) این زن و شوهر به زندگی مشترکشان پایان داد.

در این گیر و دار بعضی وقتها پای جانواران هم وسط کشیده می­شود. شقایق که بعد از 4 ماه زندگی با شوهرش دیگر جان به لب شده است به قاضی عموزادی می­گوید: شوهرم ایلیا مرد خوبی است اما یک مشکل بزرگ در زندگی ما وجود دارد ما در طبقه بالای خانه پدرشوهرم زندگی می­کنیم. یک روز وقتی داشتم ظرف می­شستم یک مارمولک دیدم. از ترس داشتم قبض روح می­شدم

بعد از یک دعوای مفصل قهر کردم و به خانه پدرم رفتم، اما ایلیا مرا دوباره برگرداند و گفت دیگر از مارمولک خبری نیست. او دروغ گفته بود فرادی روز آشتی کنان دوباره در خانه یک مارمولک دیدم. واقعاً این وضع غیر قابل تحمل است. لطفاً حکم طلاقم را بدهید

مهریه حیوانی

پای جانوران فقط به عنوان دلیل طلاق به میان نمی­آید. بعضی از این جانوران شانس بهتری دارند و اسم­شان به عنوان مهریه در پرونده­های دادگاه خانواده ثبت می­شود. همین دو سه هفته پیش زنی به نام زلیخا به شعبه 268 دادگاه خانواده رفت و مهریه­اش را اجرا گذاشت: 10 راس آهوی وحشی.

زلیخا به قاضی دادگاه گفت: من و شوهرم در یکی از شهرستان­های کوچک اطراف بوشهر زندگی می­کردیم اما اداره شوهرم را به تهران منتقل کرد. از وقتی به تهران آمدیم رفتار شوهرم عوش شد تا اینکه یک روز همسران همکارانش را به رخم کشید و گفت من عقب­مانده هستم. از این حرفش خیلی ناراحت شدم و حالا مهریه­ام را می­خواهم. اگر این زن کوتاه نیاید و به خواسته­اش پافشاری کند، مرد بیچاره باید کار و زندگی­اش را ول کند و در کوه و دشت به شکار آهو برود

عشق دریایی

عاشق هم شده بودیم. هر دو خانواده برای تفریح به شمال رفته بودیم و من در ساحل داریوش را دیدم. پسر خیلی خوبی بود. در آن چند روز مفصل با هم صحبت کردیم و وقتی به تهران آمدیم قرار ازدواج گذاشتیم. پدر و مادرهایمان مخالفتی نکردند وقتی از من درباره مهریه پرسیدند چون من و داریوش کنار دریا با هم آشنا شده بودیم، مهریه­ام را 5 هزار مرجان دریایی تعیین کردم

آن روزها در ابرها سیر می­کردم. چه می­دانستم دعوایمان می­شود. از کجا می­­­دانستم تا این حد با هم اختلاف سلیقه داریم، مادر هیچ زمینه­ای با هم تفاهم نداریم. کارمان شده دعوا و جنگ و جدال
    5
    هزار مرجان دریایی را که حق­ام است می­خواهم به اجرا بگذارم تا درس ادبی به شوهرم بدهم. اینها را زنی به اسم شیرین وقتی به دادگاه خانواده ونک آمده بود گفت و به این ترتیب اسمش در فهرست عروسانی با مهریه­های عجیب ثبت شد

مهریه­های فرهنگی

از جانوران و آبزیان که بگذریم نوبت به مهریه­های فرهنگی م­رسد. عروس خانمی که مهریه­اش یک دوره کامل آثار دکتر شریعتی بود، بعد از کلی جنجال و کشیده شدن کار به دادگاه تجدید نظر توانست طلاق بگیرد و البته در دقایق آخر قید فرهنگ را زد و مهریه­اش را بخشید تا زودتر مراحل کار انجام شود

البته مهریه­های فرهنگی­تری هم تا به حال در مجتمع قضایی خانواده ثبت شده است. مثلاً زنی که مهریه­اش رونویسی از دیوان بابا طاهر بود در دادگاه اصرار کرد مهریه­اش حفظ کردن دیوان حافظ است و حالا شوهرش باید این کار را انجام بدهد. البته چون این نمونه آخر ارزش مالی نداشت و طبق قانون مهریه باید حتماً ارزش ریالی داشته باشد دادگاه خودش برای تعیین مهریه جایگزین دست به کار شد

2. The Following 11 Users Say Thank You to dss_pune2005 For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009), Killer_2007 (03-21-2009), loverman1769 (03-21-2009), Majed7 (03-21-2009), mandana98 (03-21-2009), nasus (03-21-2009), pany_88 (03-21-2009), parmina (03-21-2009), sadaf_persia (03-21-2009), soote_delan (03-21-2009), [M@rina] (03-21-2009)

IP Precious Member
    Thanks
    7,788
    khoda vaghan mardomo shafa bede
    koli khandidam
    vaghti bi dalil ezdevej mikonan,bi dalil ham talagh migiran.
    ina na midoonam eshgh chie,na midoonan gozasht chie,na midoonan khanevade chie.
    khoda mardom ro hedayat kone!
    JESUS LOVES YOU 4EVER

4. The Following User Says Thank You to pany_88 For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

IP Precious Member
    Thanks
    3,786
    Quote Originally Posted by pany_88 View Post
    khoda vaghan mardomo shafa bede
    koli khandidam
    vaghti bi dalil ezdevej mikonan,bi dalil ham talagh migiran.
    ina na midoonam eshgh chie,na midoonan gozasht chie,na midoonan khanevade chie.
    khoda mardom ro hedayat kone!
    daghighan movafegham vaghty dokhtaro pesar nemitonan ghabl az ezdevaj baham zendegi konan majboran zod arosi konan inam akharo aghebatesh hala khoda nakone in vasat ye bache ham biad ayande on ke malome dige....

6. The Following 2 Users Say Thank You to dss_pune2005 For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009), pany_88 (03-21-2009)

IP Golden Member
    Thanks
    79
    merciiiiiiiiiiiiiiiiii

8. The Following User Says Thank You to iliyamusic For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

I've been Banned!
    Thanks
    11,483
    Blog Entries
    2
    merC>.........

~♥.FeK KoN!!.♥~
    Thanks
    12,367
    ...Baziyaa sare che chizaye alakii Talagh migiiraaan .....
    kho0oda ye aghlii behesho0on bedeeee
    MiiSiii Aziiz...:X
    __
    ____

شاد بودن تنها انتقامي است که ميتوان از دنيا گرفت
    من فقط به خاطر خودم زندگی می کنم نه به خاطر مردم
    هيـچ وقت برای لذت بردن از زندگی و برای عوض شدن ديـر نيست

11. The Following User Says Thank You to Zizii For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

IP Retired Staff
    Thanks
    51,674
    Blog Entries
    100
    hefz kardane divane hafez
    به یزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجا

این سر انجام بد داشتیم

13. The Following User Says Thank You to [M@rina] For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

IP Precious Member
    Thanks
    3,786
    Quote Originally Posted by -[M@rina]- View Post
    hefz kardane divane hafez
    ...........KHODA SHAFA BEDE VAGHAN KAM HAM NISTAN

15. The Following User Says Thank You to dss_pune2005 For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

IP Hyper Member
    Thanks
    1,999
    شوهر من را سینما نمی­برد.:o:o

از مخالفت نهراسید! بادبادک زمانی اوج می‌گیرد که با باد مخالف روبرو شود. (وینستون چرچیل

17. The Following User Says Thank You to parisa_khanoom For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

Generous Donator
    Thanks
    39,740
    mer30.....................

19. The Following User Says Thank You to mandana98 For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

IP Golden Member
    Thanks
    11,927
    Blog Entries
    1
    divaneh ke shakho dom nadareh dareh?

21. The Following User Says Thank You to sadaf_persia For This Useful Post:

hamidam1967 (03-21-2009)

IP Citizen
    Thanks
    14,836
    age dorost bashe khaili jaleb bod,,, aman az daste in dokhtara ( h )

زندگی اجبار است. مرگ انتظار است.
    عشق یکبار است.
    جدایی دشوار است.
    اگر مردم تو خاکم کن.

IP Golden Member
    Thanks
    4,198
    .............chi begam valla .......
    Thanks to God for my Redeemer

Thanks for times now but memory

Thanks for comfort in despair!

Thanks for pain, and thanks for pleasure

Thanks for grace that none can measure

Thanks for love beyond compare!

IP Junior Member
    Thanks
    458
    Blog Entries
    1
    baazi vaghta fekr mikonam baazi az adama az bi dardi va bighami che kare ke nemikonan
    آن لحظه که با دوزخیان کنم ملاقات
    یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هر قدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی
    بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

IP Precious Member
    Thanks
    3,786
    Quote Originally Posted by loverman1769 View Post
    baazi vaghta fekr mikonam baazi az adama az bi dardi va bighami che kare ke nemikonan
    darde bi dardi bad tarin darde....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks