• Login:
  • Register Forgot Username/Password
+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

1. نظر شما در مورد این پست Yes | No

خبرنگار صدا و سيما با لنگه كفش در شهر تهران

نمي خواستم راجع به اين موضوع بنويسم و اصولا برايم موضوع جالبي نبود اين داستان پرتاب كردن لنگه كفش خبرنگار عراقي به سمت "جرج بوش" .
    ديشب كه با پدرم صحبت مي كردم وقتي صحبت از اين اقدام كرد براي اولين بار خبر را شنيدم و دقايقي بعد در منزلش اين فيلم را ديدم و نظرم را گفتم :" به نظر من وظيفه يك خبرنگار اطلاع رساني است و نه اينگونه رفتار كردن . "
    پدرم كه از نظر ديدگاه و عقايد با هم خيلي تفاوت داريم گفت : "نه به نظر من خيلي كار شجاعانه اي انجام داد و حقش بوداين "بوش "پدر سوخته . هشت سال است اين ملت تو بدبختي و فلاكته ! بااين كار نفرتش رو نشون داد از بوش و دار و دستشون . واقعا دستش درد نكنه !"
    به پدرم گفتم : "خبرنگار تو نشست مطبوعاتي وظيفه اش صرفا اطلاع رسانيه و دريافت مطلب و توليد خبر و گزارش و نه چيز ديگه اما گاهي مي تونه معترض هم باشه و از فضاي تبليغاتي اين گونه محافل بهره بگيره اما به شيوه مودبانه . اون خبرنگار با اين كارش بقيه خبرنگارا رو زير سئوال برد . حالا ببين از اين به بعد تو نشست هاي مطبوعاتي و خبري با خبر نگارا چطور برخورد امنيتي خواهد شد . همه جاي دنيا رو مي گم ."
    پدر گفت :نه ببين ….
    بحث كردن با پدر فايده نداره . هرچي من بگم اون سر موضعش هست .
    بحث خبرنگار عراقي قاعدتا بايد همينجا تمام مي شد اما يه چيزي به شدت منو عصباني كرد و باعث شد اين مطلب رو بنويسم .
    در اخبار ساعت 2 ظهر از شبكه يك و ساعت 20 و سي دقيقه شبكه دو گزارشكر صدا و سيما رو ديدم كه بين مردم رفته بود ودر مورد اين اقدام خبرنگار عراقي از مردم نظر خواهي مي كرد .
    گزارش رو در دو بخش تهيه كرده بود كه در هر بخش خبري نصفش منتشر شد . سخيف ترين و زشت ترين بخش به نظرم اونجايي بود كه خبرنگاره با خودش يه لنگه كفش حمل مي كرد و به مردم مي اد و مي گفت :"به اون درخت كاج نگاه كنيد و فكر كنيد بوش هست و بعد لنگه كفش رو پرتاب كنيد ."
    مردم هم بعضا با تمام قدرت پرتاب مي كردند .
    فقط يه جاي گزارش جالب بود .اونجا كه پيرمرد خوش تيپي با سبيل هاي قشنگ (از نوع داريوش فروهري)و قد و قامت بلند در حال عبور از خيابان بود كه خبرنگار به او گفت :"آقا مزاحم نيستم يه سئوال بپرسم ؟"
    و پيرمرد خوش تيپ گفت :چرا مزاحم هستي !!!و خبرنگار رو حسابي كنف كرد .
    در بخش دوم گزارش هم كه دقايقي قبل از شبكه دو پخش شد خبرنگار با يه پسر جوان با موهاي بلند صحبت كرد كه گفت :مي خواهم بطور خصوصي با شما صحبت كنم . و نفهميديم چي گفت و صدا و سيما لطف كرد و يه بخشش رو پخش كرد بصورت كوتاه .پسر جوان گفت : زبان خبرنگار قلمشه ونه لنگ كفشش !!
    دمش گرم . حرف من هم همينه . حالا اين شلوغ بازي هايي كه تو دنيا شده يكي دو روزه ديگه تموم ميشه و فراموش ميشه .
    اونچه از خبرنگار جماعت مونده گزارش هاي تاريخي و زنده و روان بوده در حساس ترين وقايع تاريخي جهان و نه اينگونه اعتراضات احساسي !
    بماند…
    منبع : وبلاگ پراكنده از فرزاد حسني
    Reply With Quote Reply With Quote #1  

2. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    ajab khob harki ye salighei dare shoma yejor pedaram ye jor ama khob in kare gozareshgare iran ke vaghan maskhare bos jaye taasof dare
    tnx
    Reply With Quote Reply With Quote #2  

3. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    meRC jaleb bood

be nazare man kolan bi ehteraami bade hala taraf har kar mikhad karde bashe...taze bush to in 8 sal hamash ke gand nazade be mamlekat...khoobiasho nemibinan dige...
    Reply With Quote Reply With Quote #3  

4. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    in ham linke 20:30 ke mosaheba ro pakhsh karde
    http://alef.ir//content/view/36752
    Reply With Quote Reply With Quote #4  

5. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by omidlahabi View Post
    in ham linke 20:30 ke mosaheba ro pakhsh karde
    http://alef.ir//content/view/36752
    merci, jaleb bood,..
    Reply With Quote Reply With Quote #5  

6. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    merci az link vali agar bejayeh bush in harekat ba ahmadinejad mishod chi mishod in yek soaleh, khaheshan narahat nashin
    Reply With Quote Reply With Quote #6  

7. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    .......................
    Reply With Quote Reply With Quote #7  

8. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Ghashang boood merC
    Reply With Quote Reply With Quote #8  

9. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    .............
    Reply With Quote Reply With Quote #9  

10. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by **BANAFSHEH** View Post
    حالا ببين از اين به بعد تو نشست هاي مطبوعاتي و خبري با خبر نگارا چطور برخورد امنيتي خواهد شد . همه جاي دنيا رو مي گم ."
    dige nemizaran ba kafsh bian tu?!
    Reply With Quote Reply With Quote #10  

11. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    من هم اصلا با این کارش موافق نبودم، خبرنگار ها آدم های فرهیخته ای هستند و کارشون یه کار فرهنگیه!
    ولی خوب نمی دونم چه بلایی سر جامعه ما اومده که مردم همه چیز رو با هم قاطی می کنن! البته دولت و رسانه ها هم به این قضیه دامن می زنن.
    Reply With Quote Reply With Quote #11  

12. نظر شما در مورد این پست Yes | No
    Quote Originally Posted by **BANAFSHEH** View Post

http://www.global-b2b-network.com/di...Men_s_Shoe.jpg
    نمي خواستم راجع به اين موضوع بنويسم و اصولا برايم موضوع جالبي نبود اين داستان پرتاب كردن لنگه كفش خبرنگار عراقي به سمت "جرج بوش" .
    ديشب كه با پدرم صحبت مي كردم وقتي صحبت از اين اقدام كرد براي اولين بار خبر را شنيدم و دقايقي بعد در منزلش اين فيلم را ديدم و نظرم را گفتم :" به نظر من وظيفه يك خبرنگار اطلاع رساني است و نه اينگونه رفتار كردن . "
    پدرم كه از نظر ديدگاه و عقايد با هم خيلي تفاوت داريم گفت : "نه به نظر من خيلي كار شجاعانه اي انجام داد و حقش بوداين "بوش "پدر سوخته . هشت سال است اين ملت تو بدبختي و فلاكته ! بااين كار نفرتش رو نشون داد از بوش و دار و دستشون . واقعا دستش درد نكنه !"
    به پدرم گفتم : "خبرنگار تو نشست مطبوعاتي وظيفه اش صرفا اطلاع رسانيه و دريافت مطلب و توليد خبر و گزارش و نه چيز ديگه اما گاهي مي تونه معترض هم باشه و از فضاي تبليغاتي اين گونه محافل بهره بگيره اما به شيوه مودبانه . اون خبرنگار با اين كارش بقيه خبرنگارا رو زير سئوال برد . حالا ببين از اين به بعد تو نشست هاي مطبوعاتي و خبري با خبر نگارا چطور برخورد امنيتي خواهد شد . همه جاي دنيا رو مي گم ."
    پدر گفت :نه ببين ….
    بحث كردن با پدر فايده نداره . هرچي من بگم اون سر موضعش هست .
    بحث خبرنگار عراقي قاعدتا بايد همينجا تمام مي شد اما يه چيزي به شدت منو عصباني كرد و باعث شد اين مطلب رو بنويسم .
    در اخبار ساعت 2 ظهر از شبكه يك و ساعت 20 و سي دقيقه شبكه دو گزارشكر صدا و سيما رو ديدم كه بين مردم رفته بود ودر مورد اين اقدام خبرنگار عراقي از مردم نظر خواهي مي كرد .
    گزارش رو در دو بخش تهيه كرده بود كه در هر بخش خبري نصفش منتشر شد . سخيف ترين و زشت ترين بخش به نظرم اونجايي بود كه خبرنگاره با خودش يه لنگه كفش حمل مي كرد و به مردم مي اد و مي گفت :"به اون درخت كاج نگاه كنيد و فكر كنيد بوش هست و بعد لنگه كفش رو پرتاب كنيد ."
    مردم هم بعضا با تمام قدرت پرتاب مي كردند .
    فقط يه جاي گزارش جالب بود .اونجا كه پيرمرد خوش تيپي با سبيل هاي قشنگ (از نوع داريوش فروهري)و قد و قامت بلند در حال عبور از خيابان بود كه خبرنگار به او گفت :"آقا مزاحم نيستم يه سئوال بپرسم ؟"
    و پيرمرد خوش تيپ گفت :چرا مزاحم هستي !!!و خبرنگار رو حسابي كنف كرد .
    در بخش دوم گزارش هم كه دقايقي قبل از شبكه دو پخش شد خبرنگار با يه پسر جوان با موهاي بلند صحبت كرد كه گفت :مي خواهم بطور خصوصي با شما صحبت كنم . و نفهميديم چي گفت و صدا و سيما لطف كرد و يه بخشش رو پخش كرد بصورت كوتاه .پسر جوان گفت : زبان خبرنگار قلمشه ونه لنگ كفشش !!
    دمش گرم . حرف من هم همينه . حالا اين شلوغ بازي هايي كه تو دنيا شده يكي دو روزه ديگه تموم ميشه و فراموش ميشه .
    اونچه از خبرنگار جماعت مونده گزارش هاي تاريخي و زنده و روان بوده در حساس ترين وقايع تاريخي جهان و نه اينگونه اعتراضات احساسي !
    بماند…
    منبع : وبلاگ پراكنده از فرزاد حسني
    hala ageh khili narahatan mitonan be khode bush kafsh bezanan

http://www.kroma.no/2008/bushgame/
    Last edited by meehan; 12-18-2008 at 09:33 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote #12  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks