![]() |
گزارش خبرنگار روس از شهر تهران |
|
(#1)
|
||||||||||||||||||||||||
|
IP Overactive
![]()
|
گزارش خبرنگار روس از شهر تهران به گزارش شيعه نيوز به نقل از خبرگزاري نووستي روسيه در اين گزارش خبرنگار اين خبرگزاري به وضعيت فرهنگي ، اجتماعي شهر تهران ميپردازد در اين متن امده است : ![]() موتور در تهران هم خودروي شخصي است، هم باري، هم تاكسي و حتي ميني بوس، حتماً صاحبان آن استفاده هاي ديگري نيز از آن بر حسب نياز پيدا مي كنند. در خيابان هاي تهران همه جا مي توان پايانه تاكسي موتوري ها را ديد. از آنجايي كه فارسي بلد نبودم، نتوانستم سر در بياورم كه آنها مثل تاكسي خطي كار مي كنند و يا دربست و به هر مسيري مي روند. در هر صورت نمي توان به يك چيز اعتراف نكرد و آن امتياز قابل توجه اين نوع خودرو به نسبت سايرين است، زيرا در آن مي توان باد خورد و مثل باد گذشت. خيابان هاي تهران بيشتر اوقات شبانه روز داراي ترافيك هستند و موتورسواران حتي در بدترين اوضاع نيز مي تواند حركت كنند، البته براي رانندگان و پياده ها نيز مشكل درست مي كنند. البته در تهران به اين عادت كرده اند و آن را چيز شگفت انگيزي نمي دانند. هر چند كه من بعنوان يك تازه وارد در اين شهر، گاهي دچار حس ترس توام با شگفتي از ويراژهاي موتورسواران مي شدم. بنظر مي رسيد كه همه آنها اگر كارهاي روزانه مزاحمشان نبود، مي تواستند قهرمان نمايش هاي اكستريم موتورسواري شوند. احتمالاً براي خود آنها اين هنر گستاخانه موتورسواري با ويراژ، چيز عجيبي به نظر نمي رسد. با اين حال بين آنها روحيه رقابت نيز ديده مي شود. اما چيز بسيار شگفت انگيز اين است كه خانوادگي سوار موتور مي شوند. بنظر مي رسد كه در صورت لزوم اين موتور كوچك مي تواند خانواده اي بزرگ را نيز -در صورتي كه اعضاي خانواده بتوانند خود را روي آن جاي دهند- مي تواند حمل كند. در تهران يك خانواده چهار نفره بدون سختي روي موتور سوار مي شود: پدر جاي راننده، بچه بزرگ روي باك بنزين و بچه كوچك بغل مادر كه پشت پدر مي نشيند. گاهي روي باك بنزين دو بچه نيز جاي مي دهند. بانوان زيباي تهراني كه با چادرهاي سياه روي موتور مي نشينند، بسيار زيبا بنظر مي رسند كه در عين حال فرصت اين راهم پيدا مي كنند با چشمان درشت و سياه خود نگاهي كرشمه آميز به پياده ها و سواره ها بيندازند. شهر بانوان خوش سيما ! كمتر كسي از آناني كه درباره ايران مي نويسد، به موضوع "زنان" اشاره نمي كند. من هم نمي توانم خودداري كنم. اما نمي خواهم روي جزئيات ديني و اجتماعي و آمار و پژوهش ها عميق بشوم. هدف من توصيف برداشت هايم است. مردم تهران بسيار جوان هستند و به محض اينكه وارد خيابان مي شوي، اين به چشم مي خورد. بايد گفت كه زنان كمتر از مردان در خيابان نيستند. اين در صورتي است كه به ندرت مي توان سيماي خانمي زشت و يا غير جذاب را ديد، كلاً چنين تصوري ايجاد مي شود كه وسط مسابقه زيبايي ايران قرار گرفته اي كه تمامي دختران و بانوان زيبا را از سراسر كشور جمع كرده است. اما اين طور نيست و اين ها شهرنشينان عادي هستند. شلوار هميشگي، چادر بلند سياه و مانتو تا حدي اندام زنان را مي پوشانند، اما نمي توانند نه زيبايي آنها و نه زيبايي قدم برداشتن زنانه را پنهان كنند، و در كل هاله اي از اسرار آميزي و مرموزي ايجاد مي كنند كه بنظر من تنها بيشتر اثر گذار است. آري حقيقتاً همه دختران تهران با روسري هستند. اما حجاب كاملي كه هم موها و هم گردن را بپوشاند را بر سر همه ديده نمي شود. مي توان خانم هاي زيادي را ديد كه روسري كوچكي زير چانه گره زده اند و يا شالي سبك و نازك روي سر انداخته اند كه بيشترِ موها را باز مي گذارد. نمي توانم بگويم كه آيا اين حجاب در گرماي تابستان براي آنان سختي آفرين است يا نه، اما به سليقه من روسري چهره هاي زيبا را خراب نمي كند. بويژه كه به زيبايي زنان كمي اسرار آميزي اضافه مي كند و اين بيشتر توجه مردان را بخود جلب مي كند. بخاطر همين فكر مي كنم كه دولت ايران با ممنوع ساختن بي حجابي و با تلاش براي ريشه كن سازي وسوسه و افسون گري، دقيقاً به اثر عكس رسيده اند. و در عين حال من اين را تشخيص دادم كه عليرغم تمامي سختگيري ها، بانوان ايراني حس نمي كنند كه در قيد هستند. يكبار من ناظر بودم كه چگونه يك دختر جوان كه پشت فرمان ماشيني پارك شده در خياباني خلوت نشسته بود، با غرور و ناز سيگار مي كشيد. باري ديگر من شاهد جر و بحثي احتمالاً خانوادگي بودم كه در يكي از مناطق آرام رخ داد. خانم در برابر چشمان من، سيلي هاي محكي به مرد همراه خود مي زد كه انگار به دلايلي پيش وي مقصر بود. پس از آن خانم روي برگرداند و دور شد. البته چند ده متري گذشت، ايستاد و منتظر شد كه ببيند مرد چكار مي كند. عليرغم اينكه خيلي دلم مي خواست اين صحنه را تا پايان ببينيم، مجبور بودم آنجا را ترك كنم كه بي ادب جلوه نكنم. بايد گفت كه مقامات ايران به خانم ها امكاناتي هرچه بيشتر براي كار و ترقي مي دهند. زنان مشغول بكار را عملاً در تمامي موسسات مي توان ديد. جديدترين كار هم تاكسي زنان است كه تنها براي جابجايي خانم ها استفاده مي شود و رانندگان آن نيز زنان هستند. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
| The Following 10 Users Say Thank You to **BANAFSHEH** For This Useful Post: | -[Morteza]- (07-24-2008), amin200 (07-24-2008), BarOoN_Ss (07-24-2008), Goje_Saabz (07-24-2008), kevin2131 (07-24-2008), kimjklop (07-23-2008), mohaa (07-23-2008), pegi24 (07-24-2008), peymanpari (07-23-2008), [ALIRZ] (07-24-2008) |
|
(#2)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Golden Member
![]()
My Teams:
![]() ![]() |
merc babate th
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
(#3)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Newfangled Member
![]()
|
......Ari , Eshgh ra dar pastuye khaneh nahan bayad kard.....
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
(#4)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Enthusiastic Member
![]()
|
اصلا به یارو اجازه نمی دم ایارن را نقد کنه..به خصوص که فارسی بلد نیست چطوری می تونه قضاوت کنه!!!!!!! ما هم می تونیم بریم روسیه بگیم................... ![]() ps: M51, The famous Whirlpool galaxy M51 is one of Charles Messier's original discoveries. Distance= 37000 (kly) Visual Brightness= 8.4 (mag) Apparent Dimension= 11x7 (arc min) |
||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||
| The Following User Says Thank You to astrosona For This Useful Post: | kevin2131 (07-24-2008) |
|
(#5)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Bronze Member
![]()
Real Name: F@R$HID
|
.................................................. .....
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
(#7)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Loyal Member
![]()
Real Name: kevin
My Teams:
![]() ![]() |
.........................................
![]() |
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
(#8)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Overactive
![]()
|
khahesh mikonam...........
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
(#9)
|
|||||||||||||||||||||||
|
IP Captain
![]()
Blog Entries: 2
My Teams:
![]() ![]() |
man kari be in gozaresh nadaram,vali moscow bedone shak yeki az na amntarin jahaye donyasst,be khosos vase kharejiha,shoma age sefid post ba mohaye bolond nistid va dar moscow hastid be ehtemale %90 koshte mishid
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| گزارش خبرنگار روس |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |