-1) {
var s = source.indexOf("", e);
// Add to scripts array
scripts.push(source.substring(s_e+1, e));
// Strip from source
source = source.substring(0, s) + source.substring(e_e+1);
}
// Loop through every script collected and eval it
for(var i=0; i
Notices
قسمت بعدی مجموعه "به کجا چنین شتابان" بعد از تعطیلات نوروز پخش خواهد شد
SALAM
VAGHEAN DASTET DARD NAKONEH.KHEYLI ZAHMAT MIKESHI.
MISHE LOTF KONI KE YE KAMI HAM FILMHAYE GHADIMI MESE KAZABELANKA RO BEZARI.MAN OUN RO DARAM DL MIKONAM.MAMNOON.
VA YE PISHNAHADE DIGE DARAM MISHE YE TORI BEZARI IN FILMHARO KE BESHE TOUYE DVD DIDESHON.INJOURI FAGHAT MISHE TOUYE COMPUTER DID.VA IN HAM SAKHTE.MAN NEMITOUNAM ZIYAD BE MONITOR NEGAH KONAM CHON CHESHMAM DARD MIGIRE.BEHAR HAL KHEYLI KHEYLI MAMNOON HASTAM AZAT AZIZ.
The Following 2 Users Say Thank You to *LiYA* For This Useful Post:
SALAM
VAGHEAN DASTET DARD NAKONEH.KHEYLI ZAHMAT MIKESHI.
MISHE LOTF KONI KE YE KAMI HAM FILMHAYE GHADIMI MESE KAZABELANKA RO BEZARI.MAN OUN RO DARAM DL MIKONAM.MAMNOON.
VA YE PISHNAHADE DIGE DARAM MISHE YE TORI BEZARI IN FILMHARO KE BESHE TOUYE DVD DIDESHON.INJOURI FAGHAT MISHE TOUYE COMPUTER DID.VA IN HAM SAKHTE.MAN NEMITOUNAM ZIYAD BE MONITOR NEGAH KONAM CHON CHESHMAM DARD MIGIRE.BEHAR HAL KHEYLI KHEYLI MAMNOON HASTAM AZAT AZIZ.
ممنون دوست عزیز از توجه شما
به روی چشم. اگر زیرنویس مناسب موجود باشد حتما فیلم های قدیمی نیز اضافه می کنم. در مورد فرمت فیلم ها هم که عرض کردم مشکل به خاطر حجم بالای آنهاست و از انجامش معذورم.
از لباس کهنه ات خجالت نکش
از افکار کهنه ات خجالت بکش
ضمن عرض سلام ، به اطلاع میرساند که یادگیری هرچه بیشتر زبان، یکی از موارد بسیار نیاز این حقیر و خانواده ام میباشد و همانطور که میدانید،فیلم وسریال از بهترین وسایل کمک آموزشی میباشند؛بهمین علـّت دیدن فیلم به زبان انگلیسی والبته با زیرنویس،برای لذّت بیشنر، در اولویت شخصی و مورد تقاضای اینجانب میباشد. ولی به هرحال تلاشتان عالی است وجای بسی قدردانی. درضمن فیلم خاصی را هم جهت تقاضا درذهن ندارم،جز اینکه بتوانید فیلم«سینوهه» را آپلود کنید؛شاید موردپسند دوستان واقع شود.مجددا ً تشکر و از اینکه مطلب طولانی شد،پوزش میطلبم. ارادتمند حمید
ممنون حمید جان از لطفت
امیدوارم این فیلم ها برای منظور شما نیز مناسب باشد. فیلم سینوهه رو در حال حاضر ندارم. اگر پیدا کنم و مناسب این ترد باشه حتما اضافه می کنم.
Bah bah ,man in filmo ghablan didam, yek kam ziadi khashene . Mamnoon Mehdi jan.
بعد از چندتا فیلم عاشقونه و آروم یه فیلم خشن و پر جنب و جوش جالب میشه. البته من آپوکالیپتو رو برای داستانش انتخاب نکردم. به نظرم فیلمبرداری این فیلم شاهکاره. تصویرش رو نمی شه زیاد در فیلم های دیگه دید. البته با کیفیت دی وی دی اگه بتونید این فیلم رو ببینید بیشتر از تصویرش لذت می برید.
سلام دوستان و همراهان گرامی .
خیلی بی انصافی بود اگه این پست رو نمی فرستادم !!!
مگه میشه من شبها با فیلم هایی سر کنم که سرا پا احساسو توانگریه اما نتونم قدر دانی کنم از کسی که این موقعیت رو برای لذت بیشتر فراهم کرده !!!
مهدی جان اجازه بده که تشکر ویژه از شما داشته باشم .
فیلم ها فوق العاده هستن،باورت نمیشه از وقتی با این سبک فیلم ها اشنا شدم،هیچ فیلمی ارضام نمی کنه !!
باز هم از این حرکت زیبا سپاسگذارم.
موفق و پیروز باشی
دوستدارشما علی
آه ای زندگی !!
منم که هنوز ،با همه پوچی از تو لبریزم !!!
The Following 4 Users Say Thank You to partizan_pars For This Useful Post: