-1) {
var s = source.indexOf("", e);
// Add to scripts array
scripts.push(source.substring(s_e+1, e));
// Strip from source
source = source.substring(0, s) + source.substring(e_e+1);
}
// Loop through every script collected and eval it
for(var i=0; i
Notices
قسمت بعدی مجموعه "به کجا چنین شتابان" بعد از تعطیلات نوروز پخش خواهد شد
منتظریم مهدی جان... اشکالی نداره منم کمکت کنم؟ البته با لینکهای راپیدشیر
ممنون دوست خوبم.
البته که می تونید کمک کنید و خیلی خوشحال میشم از همکاریتون. راستش من قبلا رپید شیر رو امتحان کردم ولی چون پرمیوم نبودم خیلی زود لینک هامو بست. اگه شما عضویت ویژه دارید خیلی خوب میشه که فیلم ها لینک رپید شیر هم داشته باشند.
از لباس کهنه ات خجالت نکش
از افکار کهنه ات خجالت بکش
با سلام و درود بر همه ی عزیزان، مخصوصاً آفا مهدی و دوستانی که در ادامه پیدا کردن این فعّالیت بسیار ارزنده، تلاش مینمایند. برخود دیدم از زحمات همه ی شما تشکر خود را ابراز نمایم. برای من جای بسی افتخار است که اینچنین جوانان با استعدادو پویایی داریم و اینگونه روز به روز در پیشرفت هموطنان میکوشند. دست میریزاد موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
The Following 3 Users Say Thank You to lexington For This Useful Post:
با عرض سلام و تشکّر مجدد، فراموش کردم درخواست کنم که آیا امکان اضافه
کردن فیلمهایی دیگر به زبان انگلیسی مقدور هست؟ پیشاپیش از محبّت
شما سپاسگزارم آرزوی موّفـقـیـّت روزافزون شما را دارم. با سپاس ،حمید
حمید جان
از لطف و توجه شما ممنونم. خوشحالم که این فیلم ها رو می پسندید. من متوجه منظور شما از فیلم هایی دیگر نشدم. ممکنه لطف کنید و اگر فیلم خاصی در نظرتون هست اسمش رو بگید؟ البته این ترد برای فیلم های با زیر نویس فارسی هست ولی ممکنه یه ترد دیگه هم بتونم باز کنم و یا اینکه شاید بتونید فیلم مورد نظرتون رو در تردهای دیگه پیدا کنم. اینجا خیلی از بچه ها برای دانلود فیلم زبان اصلی ترد زده اند.
از لباس کهنه ات خجالت نکش
از افکار کهنه ات خجالت بکش
باز هم ممنونم. شما مثل همیشه لطف داری دوست عزیز. من اگر 4تا طرفدار پر و پا قرص مثل شما داشتم تا حالا حتما خودم چند تا فیلم ساخته بودم
Ghol midam shoma age film besazid man yeki ke jozve tarafdarane paropa ghorseshoon misham, chon filmhaie ke entekhab mikonid va mizarid kheeeeeili ziban dige chi mishe ooni ke misazid.
The Following 2 Users Say Thank You to Mahkameh32 For This Useful Post:
آقا مهدی ضمن عرض سلام ، به اطلاع میرساند که یادگیری هرچه بیشتر زبان، یکی از موارد بسیار نیاز این حقیر و خانواده ام میباشد و همانطور که میدانید،فیلم وسریال از بهترین وسایل کمک آموزشی میباشند؛بهمین علـّت دیدن فیلم به زبان انگلیسی والبته با زیرنویس،برای لذّت بیشنر، در اولویت شخصی و مورد تقاضای اینجانب میباشد. ولی به هرحال تلاشتان عالی است وجای بسی قدردانی. درضمن فیلم خاصی را هم جهت تقاضا درذهن ندارم،جز اینکه بتوانید فیلم«سینوهه» را آپلود کنید؛شاید موردپسند دوستان واقع شود.مجددا ً تشکر و از اینکه مطلب طولانی شد،پوزش میطلبم. ارادتمند حمید
The Following 3 Users Say Thank You to lexington For This Useful Post: