-1) {
var s = source.indexOf("", e);
// Add to scripts array
scripts.push(source.substring(s_e+1, e));
// Strip from source
source = source.substring(0, s) + source.substring(e_e+1);
}
// Loop through every script collected and eval it
for(var i=0; i
Aghaye Medie gol vaghean mamnoon, karetoon bimazire, khasteh nabashid.
Ba arze poozesh, linkhaye filme The Shawshank Redemption az rapidshare kar nemikoneh, va man ham ba filefactori moshkel daram, mitoonam khahesh konam dorostesh konid age vaght darid? Darzemn mitoonam khahesh konam harvaght forsat kardid fime Perspolis ro ham dar megaupload ya rapidshare ham begzarid?
Bazam mamnoon babateh filmhaye ghashangi ke migzarid.
The Following 2 Users Say Thank You to Mahkameh32 For This Useful Post:
Aghaye Medie gol vaghean mamnoon, karetoon bimazire, khasteh nabashid.
Ba arze poozesh, linkhaye filme The Shawshank Redemption az rapidshare kar nemikoneh, va man ham ba filefactori moshkel daram, mitoonam khahesh konam dorostesh konid age vaght darid? Darzemn mitoonam khahesh konam harvaght forsat kardid fime Perspolis ro ham dar megaupload ya rapidshare ham begzarid?
Bazam mamnoon babateh filmhaye ghashangi ke migzarid.
man alan check karda. doroste. rapidshare dige kar nemikone. mesle inke faghat baraye 10 nafar ejaze mide ke film ro begiran. man emrooz filmhaye rapidshare ro miaram roye megaupload. be zody link ha eslah misha. merci ke khabar dadid.
از لباس کهنه ات خجالت نکش
از افکار کهنه ات خجالت بکش
با عرض خسته نباشی
دوست عزیز قبل از سال نو .عده پدر خوانده 2 را بهمون داده بودی ولی تا حالا خبری نشده . ضمن تشکر از زحماتت لطفا پدر خوانده 2 را هم بگذارید ، باز هم ازتون تشکر و قدردانی میکنیم
موفق باشی
The Following 3 Users Say Thank You to Dawood12 For This Useful Post:
آقا مهدی کجائی !! با سلام
من روزی دو بار این صفحه را چک میکنم برای فیلم جدید ولی مدتی است که از آقا مهدی خبری نیست .
هر کجا باشه امیدوارم سالم و سر حال باشد
کجاست آنروزی که این صفحه را باز کنم و باز چشممان به فیلمهای جدید آقا مهدی روشن بشه
مخصوصا پرد خوانده 2 و 3
The Following 3 Users Say Thank You to Dawood12 For This Useful Post:
دوستان خیلی ممنونم از پیام های محبت آمیز شما و خوشحالم که از دیدن این فیلم ها راضی هستید. اجازه بدید چند مطلب رو اینجا بگم
.
آپلود فیلم روی سایت هایی مثل رپیدشیر دارای محدودیت تعداد و زمان برای دانلود
فایل هست و من مجبور شدم خیلی از فیلم ها رو دوباره پس از 2-3 روز روی مگا آپلود ببرم. لطفا چند دقیقه وقت بیشتر بگذارید و از همین مگا آپلود و دپوزیت فایل دانلود کنید.
فیلم پدر خوانده 2 هنوز مشکل تصحیح و زمانبندی زیرنویس داره و آماده نیست ولی حتما آماده می شود و به زودی اینجا اضافه خواهد شد. پدر خوانده 3 هنوز زیرنویس فارسی ندارد. اگر زیرنویس پیدا کنم حتما اضافه خواهد شد.
در مورد فیلم زندگی ثریا باید بگم که این فیلم محصول ایتالیا است و من با زیرنویس هلندی اون رو دیدم. زیرنویس فارسی براش ندارم و فرصت ترجمه هم نیست. اگر زیر نویسش ترجمه بشه اون رو هم می تونم در یه بخش دیگر آپلود کنم چون شامل فیلم های جشنواره ای نیست.
از لباس کهنه ات خجالت نکش
از افکار کهنه ات خجالت بکش