-1) {
var s = source.indexOf("", e);
// Add to scripts array
scripts.push(source.substring(s_e+1, e));
// Strip from source
source = source.substring(0, s) + source.substring(e_e+1);
}
// Loop through every script collected and eval it
for(var i=0; i
دوستان زیادی در مورد فیلم های کمدی درخواست داده اند. خیلی از این فیلم ها جنبه هنری ندارند و من نمی تونستم اونها رو در فیلمهای زبان اصلی با زیرنویس فارسی اضافه کنم. این ترد به منظور ارایه فیلم های کمدی ساخته می شود. این فیلم ها فقط جنبه سرگرمی دارند ولی تلاش می کنم تا حد امکان فیلم های مطرح و پرفروش رو اینجا قرار بدم. لطفا توجه داشته باشید که هنوز برای خیلی از فیلم ها زیرنویس فارسی ترجمه نشده است و از این لحاظ محدودیت وجود دارد.
به زودی فیلم ها رو اضافه خواهم کرد. امیدوارم از دیدنشون لذت ببرید و اگر فیلمی مورد نظرتون هست درخواست بدید. اگر زیرنویسش وجود داشته باشه آن را اضافه خواهم کرد.
Ghosts of Girlfriends Past
روح دوست دخترهای قبلی
محصول سال 2009 آمریکا
یک مرد مجرد در شب ازدواج تنها برادرش مورد هجوم ارواح دوست دخترهای قبلی اش قرار می گیرد
اعترافات یک معتاد به خرید
این فیلم محصول سال 2009 آمریکاست و یکی از ده فیلم برتر کمدی سال است. داستان در مورد زندگی دختری است که تلاش می کند از وسوسه خرید وسایل زیاد و غیر ضروری خلاص بشه.
داستانهاي وقت خواب اين فيلم محصول سال 2008 آمريكاست. كمپاني والت ديسني آن را توليد كرده و به جز نوجوانان افراد بزرگسال زيادي به آن راي داده اند. داستان فيلم در مورد پسري است كه تلاش مي كند در جاي واقعي خودش قرار بگيرد و روياي پدرش را محقق كند.
عصر يخي 3
اين فيلم محصول سال 2009 و سومين بخش از اين مجموعه فيلم هايست. نيازي به توضيح نداره و از ديدنش لذت ببريد. مترجم با ذوق اين فيلم خيلي خوب زيرنويس را ترجمه كرده. با تشكر از سورنا.
دوستت دارم مرد اين فيلم محصول سال 2009 آمريكاست. داستان فيلم رمانتيك است و در مورد تاثير دوستان بر احساسات شخصي يك مرد در مورد دوست دخترش است. اين فيلم هم يكي از ده فيلم كمدي برتر سال 2009 است
حقيقت زشت محصول 2009 آمريكا و به نظر من به عنوان بهترين فيلم كمدي سال بايد انتخاب بشه.
فيلمنامه خيلي خوب و بازي قوي بازيگران و انتخاب موضوع جذاب باعث ميشه كه اين فيلم خيلي بيشتر از يك فيلم سرگرم كننده باشه. داستان فيلم در مورد نقش رسانه ها در تغيير زندگي مردم است. پيشنهاد مي كنم اين فيلم رو ببينيد.
ابري با احتمال بارش كوفته قلقلي
اين فيلم محصول سال 2009 آمريكاست. داستان فيلم در مورد يك پسر مخترع است كه دستگاهي براي توليد غذا از آب اختراع مي كند و دردسرهاي ناشي از اين اختراع ...
================================================== ========
Little Man
مرد کوچک این فیلم بسیار جالب محصول سال 2006 آمریکاست. همونطور که از اسم فیلم مشخص است داستان آن در مورد ماجراهای مردی بسیار کوتاه قد است که وارد زندگی یک زوج جوان می شود.
دوستان بسیار عزیزم
به علت گرفتاری زیاد و کمبود فرصت برای تهیه فیلمهای جدید تر تا مدتی از ارایه فیلم در این صفحه معذور هستم. در چند ماه آینده این صفحه به روز نخواهد شد. البته امیدوارم بتونم دوباره با فیلمهای جدید برگردم. از همه شما به خاطر محبت و توجه تان به این صفحه ممنونم.
شاد باشید
Last edited by mehdi0031; 01-31-2010 at 10:47 AM.
The Following 14 Users Say Thank You to mehdi0031 For This Useful Post: